Последни новини за концерта на AMON AMARTH тази сряда

28 апр 2014, 10:55 ч. 447 / 5 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както всички знаят на 30 април, тази сряда от 19.30 часа в столичната зала „Универсиада” ще се проведе концерта на AMON AMARTH, HYPNOS и VIOLENTORY. Концерта е част от източно-европейското турне на войнстващите викинги от Швеция в подкрепа на много силният нов албум "Deceiver Of The Gods". Заедно с тях пътуват HYPNOS – лидерите на чешката dead metal сцена, които са у нас и региона за първи път и ще направят всичко възможно, за да оставят следа в спомените на феновете.

За родната сила ViolentorY това е сериозна крачка и момчетата ще се опитат да се възползват максимално от представения шанс. Дори преди дни групата призова своите фенове за подкрепа и активност при заснеманото с няколко камери участие за първият мултимедиен диск, който музикантите ще издадат до края на годината. Феновете от своя страна отговориха на своите любимци, показвайки тематичните тениски с които ще присъстват в тяхна подкрепа.

По настроението на групите и предприетата организация по събитието подсказва, че за този концерт ще се говори дълго!

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно. Като входовете за фенове, ще са от западната страна на сградата, а журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата - от към бул. «Шипченски проход» - този вход ще работи до 20.00 часа.
В деня на шоуто на входа за фенове ще бъде разположена и билетна каса.
Поради положителните промени в разписанието на събитието групите ще излязат при следната поредност:
19.30 - ViolentorY
20.20 – HYPNOS
21.30 – AMON AMARTH

Както всеки път екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. За това и отново напомня и призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Деца до 10 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, притежаващ билет и попълнена декларация.

Билета не дава достъп до ложата, сервизните площи и служебните помещения.
Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет. Излизането от мястото на провеждането на концерта е окончателно!

Лица под 18 години:
Лицата под 18 години влизат с придружител!
Както на всички концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител и подписана декларация от пълнолетен придружител - родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето. Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България и ако смятате да посетите концерта с детето си, моля прочетете внимателно следните указания:
За да бъдат допуснати на концерта лица до 18 години, трябва да бъдат с родител или придружител, който има закупен билет. На концерта без билет ще се допускат само деца до 10 годишна възраст. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи подписана в 2 (два) екземпляра декларация, която можете да изтеглите от тук.
Допуска се по един придружител на едно лице под 14 години!

Единият екземпляр се оставя при охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка.

Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация.
На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!

Деца под 10 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник, който трябва да подпише декларация и притежава билет!

Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.
Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видео камери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудио записващи устройства
- оръжие
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, метални шлемове и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване
Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица особено за това лица. Концерта ще бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.


Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Варна - Дворец на културата и спорта, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават в момента на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място в залата, цената им ще е 50 лв.
За въпроси и запитвания: events@bgtsc.eu

amon amarth

още за:

Amon AmarthBgtsc


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нинко 29.04.2014 07:09:10 отговори + 0 0
Ужас! Ще бъде документирано бездарието на вьоленториьто, ахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 28.04.2014 14:22:37 отговори + 0 0
Концерта ще бъде заснет!
---
?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Специалния 28.04.2014 12:59:18 отговори + 0 0
дано приключат до 11 да хванем и края на мача Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Милен 28.04.2014 11:52:04 отговори + 0 0
За първи път ще гледам и трите групи на живо и със сигурност ще е ЖЕСТОКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Титан 28.04.2014 11:27:03 отговори + 0 0
Вече броя минутите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pennywise 28.04.2014 11:12:46 отговори + 0 0
"HYPNOS – лидерите на чешката DEAD metal сцена"... не думай.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".