Последни новини за концерта на Anneke Van Giersbergen в София

26 ное 2013, 11:07 ч. 307 / 6 5
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Два дни остават до концерта на един от най-емблематичните женски вокали в рок музиката - ANNEKE van GIERSBERGEN. Прелестната бивша певица на култовите THE GATHERING ще представи най-доброто от новия си пети подред самостоятелен албум “DRIVE”. Същата вечер в репертоара на холандската прима ще присъстват бързи, бавни, весели и акустични парчета от предишните и творчески периоди. От времето в The Gathering през творчеството с Aqua de Annique и до албума Drive e разходката в приказният свят на Anneke, който ще „прелетим”.

   ANNEKE van GIERSBERGEN заедно със своята група ще пристигне в деня на концерта и ще е тук само за него. След него ще остане за няколко часа в клуба за да се срещне и раздаде автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма да откаже и снимка.

   Този четвъртък, 28 ноември, без подгряващи групи от 21.00 часа в бар RockIT на една ръка разстояние ANNEKE van GIERSBERGEN!

   Факт! Магнетичната ANNEKE участва не само в най-съществените албуми на THE GATHERING, но и в съвместни проекти с DEVIN TOWNSEND, NAPALM DEATH, MOONSPEL, AYREON, ANATHEMA, WITHIN TEMPTATION, DJ HIDDEN и много други големи имена от световната рок и метъл сцена. Също така е ежегоден гост заедно с TARJA TURUNEN, SHARON DEN ADEL и LIV KRISTINE на фестивала METAL FEMALE VOICES!

   Билетите за концерта се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

   Пропуските се продават в момента на цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар RockIT, цената им ще е 50 лв.
anneke, rock it


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.11.2013 20:31:34 отговори + 0 0
Izrod - 2013-11-26 18:54:02
Този път ще пропусна заради безобразната цена на билета...

Цената е екстра! Не вярвам да останат билети за в деня!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.11.2013 19:18:58 отговори + 0 0
Izrod - 2013-11-26 18:54:02
Този път ще пропусна заради безобразната цена на билета...

Какво му е на билета? Малко е по скъп от миналата година, а за да ти пее "на ухо" даже е доста добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 26.11.2013 18:54:02 отговори + 0 0
Този път ще пропусна заради безобразната цена на билета... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.11.2013 15:29:14 отговори + 0 0
Ай още 2 дни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.11.2013 11:39:18 отговори + 0 0
Не остана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".