Последни новини за концерта на BETRAYING THE MARTYRS

6 ное 2013, 16:40 ч. 396 / 5 1
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Два дни остават до този петък, 8 ноември, когато е концерта на BETRAYING THE MARTYRS. Събитието е част от 5 годишния юбилей на столичния бар The Black Lodge и един от най-очакваните в новия клуб 8 Ball тази година!

   Французите BETRAYING THE MARTYRS са сочени като една от най-бързо развиващите се банди, сравнявани в последно време с групи като Bring Me The Horizon, Asking Alexandria и Parkway Drive. Стилът им е смесица от различни подстилове на екстремния метъл като определено доминира наличието на deathcore и metalcore, умело примесени с елементи на Progressive and Symphonic Metal.

   Към тържеството в петък вечер се присъединиха и шотландците от To KILL ACHILLES, родните любимци от This Burning Day, thrash metal машината AXECUTOR и проекта Marauders Inc.

   Вратите на клуба ще отворят в 19.00 часа, а ето и реда по който ще излязат групите:
19.30 - Marauders Inc.
20.00 - AXECUTOR
20.30 – TO KILL ACHILLES (Scotland)
21.30 – This Burning Day
22.40 – BETRAYING THE MARTYRS (France)

   След приключването на концерта купона заедно с бандите ще се пренесе при рожденика в бар The Black Lodge, където часа на приключване е неизвестен!

    Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са: бар The Black Lodge, магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg.

   Пропуските се продават на цена от 25 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб 8 Ball, цената им ще е 35 лв.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.11.2013 16:51:00 отговори + 0 0
Нямам търпение! Тия първите две не ги знам ама след това ще е баси якото! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".