Последни новини за концерта на BLIND GUARDIAN на 16 май в София

13 май 2015, 11:05 ч. 1293 / 4 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете тази събота, 16 май в столичната зала „Универсиада” ще се проведе едно от най-очакваните събития за тази година, а именно концерта на BLIND GUARDIAN като част от европейското турне „Beyond The Red Mirror Tour 2015”. Концертът ще бъде открит от DASH THE EFFORT, които заслужиха тази привилегия измежду други 55 банди на първите финали на "WOA Metal Battle Bulgaria".

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. «Шипченски проход») в интервала от 19.00 до 20.15 часа.

Групите ще излязат при следната поредност:
20:00 часа DASH THE EFFORT
21:00 часа BLIND GUARDIAN

Както и преди екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът за сигурност на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети, акредитации и покани:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява.
Местата в залата не се фиксирани. Посетителите на събитието трябва да притежават редовен билет, акредитация или покана! Изключение от това са единствено деца до 7 години(включително), които ще бъдат допускани без билет, но с придружител притежаващ редовен билет и 2 копия от акта за раждане на детето. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на концерта е окончателно.

Лица под 18 години:
Всички лица под 18 години влизат с придружител!
Както на всички големи концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук.
Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!
Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.

Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица! Концерта може да бъде заснет. Общите площи ще бъдат заснети с цел сигурност. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА пред залата! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Моля, сигнализирайте охраната или персонала на концерта!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

В момента и до деня на концерта цената на билетите ще е 45 лева. Практически пропуските могат да бъдат закупени от всякъде след като вече се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim, TicketPro и на Bgtsc.eu На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей), Техномаркет, Technopolis, Office 1 Superstore, Usit Colours, ESPO Group, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината и други. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

При налични билети в деня на концерта и на входа на залата цената им ще е 50 лв.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите!

 

BG_Poster-Dash_The_Effort_2015

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fan 13.05.2015 18:42:56 отговори + 2 2
Хайде да идва събота, че не мога да търпя вече!
Чакам Ханзи да ме изпита на текстовете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КККК 13.05.2015 15:36:04 отговори + 3 1
Е едва ли изпитите ще са вечерта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deadpool vs Carnage 13.05.2015 15:03:48 отговори + 1 2
Точно на 16 ли трябваше да имам изпити.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 13.05.2015 17:02:35 + 2 1
Това пък каква причина може да е, та да изпуснеш концерт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гардиън 13.05.2015 22:57:46 + 2 1
Еми взимаш ги от раз и вечерта се спукваш да купонясваш с Гардиън.Какво по-хубаво от това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".