Последни новини за концерта на MANOWAR в София на 16 юни

12 юни 2019, 09:08 ч. 4381 / 7 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът на Manowar в зала “Арена Армеец” е след броени дни, на 16 юни, и феновете на бандата със сигурност вече преговарят любимите си парчета, които очакват да чуят по време на грандиозното шоу с впечатляващи пиро ефекти. На гърба на сцената ще има огромен LED екран, а бандата пристига със собствено озвучаване и осветление и екип от 60 човека.

Турнето The Final Battle World Tour 2019, спонсорирано от Walltopia, базираният у нас водещ производител в света на изкуствени стени за катерене, върви с пълна сила, но преди две седмици Joey DeMaio успя да отскочи до България и за пореден път засвидетелства пред водещи български медии топлото си отношение към нашата страна и многобройните фенове на бандата.

Както бе обявено, Golden Circle билетите се разпродадоха три месеца преди концерта, а вече са изчерпани и билетите на терен. Ревностните последователи на бандата все още могат да си закупят билети за седящи места в мрежата на www.eventim.bg.

За най-големите фенове на групата има и Ultimate Fan Experience Upgrades!

Ultimate Fan Experience Upgrades са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на Ultimate Fan Experience Upgrade трябва да имат закупен отделно билет за концерта.

Ultimate Fan Experience Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe) и за да си го поръчате, кликнете тук: http://www.thekingdomofsteel.eu/ufe-upgrade-sofia-bg-june-16-2019/.

Зала “Арена Армеец” може да бъде достигната както с множеството автобусни линии, които се движат по бул. “Цариградско Шосе”, така и с тролеи с номера 4 и 11, които спират на бул. “Асен Йорданов” до залата.

За онези, които ще се отправят към зала Арена Армеец в неделя, 16 юни, с автомобили, освен парко-местата, с които разполага самата зала, организаторите са осигурили възможност да се паркира и на самия булевард бул.”Асен Йорданов по време на концерта.

Основните входове за публика са B0 за терен и фен зона и B1 – съответно за седящи зони A, B и C.

В залата няма да се допуска внасянето на храни и напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички лица под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на MANOWAR.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец” преди началото на концерта.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

За перфектното обезпечаване на шоуто на 16 юни е ангажиран екип от над 400 човека.

Началото на концерта на MANOWAR е в 20 часа, а за най-нетърпеливите фенове вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа.

Следвайте MANOWAR на manowar.com, Facebook, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и новини около бандата.

 

 

още за:

ManowarLoud Concerts


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 12.06.2019 19:30:21 отговори + 15 5
Ще хвърчат геъмотевици и ще се топят лицата на неправедните. Нищо чудно, че всички софийски чалгари се върнаха по селата седмица по-рано... ама и това няма да ги спаси, защото и там ще звучи Истински метъл! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гавраил Хлътев 12.06.2019 18:58:50 отговори + 3 3
Направете болд по-важните пасажи, че така трябва да чета цялата статия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 12.06.2019 16:44:14 отговори + 7 3
нанананана, на на нанаа нана...
_I_ за хейтърите, такъв с брадавици.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.06.2019 15:26:13 отговори + 11 1
Независимо от разни мрънкачи и тем подобни смешници, концерт ще има и бая народ ще се кефи . Ще е празник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 12.06.2019 12:41:49 отговори + 9 36
Да минава и да се махат ... егати досадата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


........ 12.06.2019 15:22:15 + 11 3
Като гледам - махнаха ти хейтърския коментар Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 12.06.2019 10:51:20 отговори + 6 0
Сложете картинката по-голяма, че имам 3 диоптъра и не я виждам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саймондо 12.06.2019 09:33:46 отговори + 3 0
Линка за декларацията за деца води към място, където има какво ли не, но не и декларация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 12.06.2019 09:20:04 отговори + 6 2
Направете активен линка за ъпгрейда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".