Последни новини за концерта на SABATON, DELAIN и BATTLE BEAST на 28 януари

26 яну 2015, 10:41 ч. 1377 / 7 12
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете тази сряда, 28 януари 2015 година в столичната зала „Универсиада” ще се проведе едно от най-очакваните събития за тази година, а именно концерта на SABATON, DELAIN и Battle Beast като част от европейско турне „Heroes on Tour”.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. «Шипченски проход») в интервала от 19.00 до 20.30 часа.

Групите ще излязат при следната поредност:
20.00 часа Battle Beast
20.45 часа Delain
22.00 часа Sabaton

Както и преди екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът за сигурност на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен или повреден билет не се възстановява.
Както повечето от вас знаят местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения.
Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на концерта е окончателно.
Лица под 18 години:
Лицата под 18 години влизат с придружител!
Както на всички големи концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук.
Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!
ИЗТЕГЛИ ДВА БРОЯ ДЕКЛАРАЦИЯ
Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!
Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

Спешна медицинска помощ:
В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на концерта.
Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.
Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;
Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица! Концерта може да бъде заснет. Общите площи ще бъдат заснети с цел сигурност. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!
Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.
АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА с капацитет за 500 човека! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

В момента пропуските са на специална цена от 40 лева и се продават на http://bgtsc.eu/sabaton/ и в мрежите на EVENTIM и TicketPro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Orange, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, магазин ЯКО, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В случай, че останат билети в дена на събитието или на място в залата редовната им цена ще е 50 лева.

 

sabaton-last-posterКоментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Той 26.01.2015 21:27:31 отговори + 4 3
След като прочетох кои групи ще са съпорт, веднага си взех билет. Дано ги видим на самостоятелни концерти някой ден.

Сабатон са си Сабатон, и през ден да идват, ще ходя, защото ми харесват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 26.01.2015 19:59:52 отговори + 3 2
Колко ще да сме! Това ще е умопомрачително разбиване! Чакам го от миналия им концерт в Каварна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стенли Ройс 26.01.2015 15:22:11 отговори + 5 4
Не можа да се разпродаде тоя концерт. Откога не е имало такова интересно събитие. Чалгаджии пропаднали и мрънкачи, какво ви попречи и тоя път да отидете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 27.01.2015 12:18:07 + 1 0
Този и Blind Guardian ще се разпродадат! Те са ми фаворитите за тази година и всичките ми приятели и познати са с билети. Това не е било никога! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делаината 26.01.2015 13:41:16 отговори + 0 2
Делаин с 2xгърда напред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 26.01.2015 12:16:48 отговори + 4 10
Battle Beast, Delain живи и здрави да са, да ни подгреят, всички сме за Сабатон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Веселата печурка 26.01.2015 11:48:00 отговори + 3 6
Малко съм разочарован, че Battle Beast ще свирят само 45 минути, аз съм сигурно един единствения човек, който ще е на концерта 50-50 (Sabaton/Battle Beast), другите не съм ги чувал. Мацката си я бива, няма шега (Out of Control - да се надуе и чуе). А, и нещо, което едва ли ще помогне на някой, но няма да е лошо да се каже - ако ще взимате билет от Office 1 (както направих аз), знайте, че билета ще ви излезе 42 лева, двата лева са някаква там такса. Хайде до сряда, приятели, и нека си разковем шийните прешлени! А за хейтърите - без лоши чувства. Всички да сте живи и здрави! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 26.01.2015 11:50:25 + 0 4
"...един единствения..." - ех, колко простота е събрана в тъпата ми глава! Извинявам се за глупавата грешка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 26.01.2015 11:50:45 + 2 4
Не чак 50-50 (Sabaton/Battle Beast), но и аз отивам с голям интерес към Battle Beast. Наистина ще свирят малко, но все пак е шанс да ги чуем. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 26.01.2015 22:45:19 + 0 0
Battle Beast ще свирят не повече от 30 минути, Delain 45, а Sabaton нещо от сорта: http://www.setlist.fm/setlist/sabaton/2015/petfi-csarnok-budapest-hungary-63cafe33.html Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Helminen 27.01.2015 18:21:34 + 0 0
При мен е 60-40 Battle Beast/Sabaton ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 27.01.2015 21:44:08 + 0 0
Battle Beast няма да свирят повече от половин час - което е жалко, понеже и на мен са ми бая интересни. Delain също си заслужават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".