Последни новини за концерта на SODOM в София на 15 септември

12 сеп 2022, 14:38 ч. 1667 / 7 9
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Немските метъли SODOM кацат в топ форма за историческия концерт в София!

Хотел „Астория“ е подготвил специални удобства за дългокосите гости

На 13 септември вечерта, сряда, с полет от Гелзенкирхен, в София каца немската траш метъл легенда SODOM, за да изнесе исторически концерт на 15 септември на стадион „Юнак“. Идеята беше събитието да отбележи, точно в същия ден, 30 години от онова паметно шоу на стадион „Академик“ в зората на българския шоубизнес, но ковид рестрикциите отложиха всичко с една година.

Вече – край, няма ковид, няма отлагане, рок историята е отворила една празна страница, която чака да бъде изписана с емоционален текст.

„Нищо, и 31 години е добра цифра и ужасно се радваме, че ни поканихте в София, за да отбележим тази дата“ – каза по телефона Том Ейнджълрипър – „Защото онази лудница пред 15 000 български фенове никога не се забравя! Повярвайте ми, никога.“

Бандата нарочно идва по-рано, за да има шанс да пообиколи града и да види промените, като са планувани медийни изяви и ако остане време – прескачане дори до стария стадион „Академик“ от носталгични мотиви. За капак на всичко прогнозата за 15-и е за чудесен, слънчев ден!

Групата ще отседне в хотел „Астория“, където са им подготвили специално посрещане и удобства, въпреки че Том и колегите му са известни като скромни, приземени рокаджии, които нямат звездни капризи, а търсят само искрено раздаване на сцената и директен контакт с феновете.

Шоуто на стадион „Юнак“ ще е много специално и изпълнено с емоции, зарекоха се немските трашъри, които идват в топ форма след серия участия в европейски метъл фестивали и пускането на нова песен, като увод към юбилейния им сборен албум “40 Years at War - The Greatest Hell of Sodom”, който ще излезе на 28 октомври. Специално за България Том създаде и уникален дизайн на тениска, наречена The Return, като ограничени бройки от нея ще са продават и на концерта.

За да се възстанови оригиналния лайнъп, знаете, българското подгряващо участие ще е сериозно – Alien Acid Blood, Eра и Милена и всички те усърдно репетират в последните дни (особено ветераните...).

Билети (както и поръчки за тениски) все още могат да се намерят на bilet.bg/bg/events/sodom-the-metal-time-machine/2513

Важн: В деня на концерта и на място, на касата на стадион „Юнак“, в случай че има останали налични, билетите ще са на по-високи цени, а именно:

- Правостоящи (терен) – 70 лв.
- Седящи (трибуна) – 80 лв.
- VIP седящи (тераса) – 100 лв.

Ще бъде отворен само входа откъм бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ (срещу стадион Васил Левски), като ще има 3 секции за чекиране на билети, за да може пропусквателния режим да бъде бърз и безпроблемен.

Пиенето на бира започва точно в 17:00!!!

График за вечерта:

18:10 – Alien Acid Blood
19:00 – EРА и Милена
20:15 – SODOM

 

sodom



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 13.09.2022 09:58:29 отговори + 5 15
Аз пък навремето не отидох въпреки, че можех. Не се кефех на Содом. И до днес така правя. Ходя само на групи на които се кефя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DickTasty 13.09.2022 00:31:34 отговори + 3 3
к'во е тва Alien Acid Blood? група КрЕш не се разбраха кой какво да облече на сцената и за т'ва се отказаха ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 13.09.2022 07:39:46 + 2 2
Кво да се разбират, те не съществуват от близо 30 години... В тоя Alien.... има хора от бандата, явно затова те ще свирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джо 13.09.2022 00:30:04 отговори + 5 0
Содом Содом Содом Содом!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

STALKER 13.09.2022 00:27:12 отговори + 5 0
И аз съм зарибен за противогаз парти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wodos 12.09.2022 19:44:58 отговори + 7 1
С противогаз за шоуто ще може ли да се влезе или че правят проблеми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стронций84 12.09.2022 21:09:29 + 6 1
Ще може само ако носиш мешка, кубинки, каска и еърсофт калашник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 12.09.2022 21:13:23 + 8 1
Пардон М16.

Абе Содом са политически некоректни. Вдъхновяват се от войната на САЩ във Виетнам, а не на СССР в Афганистан.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wodos 13.09.2022 00:20:30 + 7 2
Че кубинки, за тех ясно баце!
За простотията, верно с един пич мое помъкнем противогазите (че изгърмяме с по един на няколко концерта) ... та си питам.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".