Последни новини за концерта на Tarja Turunen на 3 декември

1 дек 2023, 14:29 ч. 2353 / 24 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само два ни делят до мрачната коледна приказка, която финландската метъл богиня Tarja Turunen ще представи пред българските си фенове.

Турнето ‘Dark Christmas 2023’ стартира именно в София на 3 декември в зала 3 на НДК. Таря е подготвила невероятен симфоничен спектакъл, а за изпълнението му тук ще съдействат струнен оркестър и хор, състоящ се от мъже, жени и деца, под ръководството на диригент Христо Павлов.
Достъпът до зала 3 ще е през централния вход на НДК, като на място посетителите ще бъдат насочвани как да стигнат до нея (ет. 7). Вратите на залата ще бъдат отворени в 19 ч., но касата пред нея ще работи от 18 ч. Стартът на концерта е точно в 20 ч., а на разположение за гостите ще има няколко отворени бара.

Билетите за VIP ложите са вече отдавна изчерпани, но в продажба все още има за правостоящата зона на цена от 70 лв.
В случай че има останали налични, билети ще се продават и в деня на концерта в мрежата на Bilet.bg (вкл. каси на Fast Pay и магазини „На тъмно“), Билетен Център НДК, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ и https://www.tickets.ndk.bg/, а от 18 ч. и на касата пред зала 3, като цената на билета в този ден ще е 80 лв.

* Деца до 10 год. възраст влизат без билет и с придружител, но не могат да бъдат настанени на отделно седящо място

 

tarja



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".