Последни подробности за концерта на BLACK LABEL SOCIETY в София

23 юли 2015, 07:29 ч. 1329 / 3 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уникалният китарист Zakk Wylde и групата му Black Label Society пристигат за концерт в София на 26 юли по покана на Loud Concerts. Началото на концерта е 20 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 18.30 часа. Преди Zakk Wylde и сие, за повишаване на градуса в залата ще се погрижат българската метъл-фюжън формация Nameless Day Ritual и метъл бандата Odd Crew.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис. Цената на билетите е 45 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.

Турнето на Black Label Society в състав Zakk Wylde, John DeServio (бас, бек вокали), Jeff Fabb (ударни), Dario Lorina (бек вокали, ритъм китара) е в подкрепа на брилянтната им последна продукция “Catacombs of the Black Vatican” и вече тече с пълна сила.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта ще бъдат обособени места, на които ще се предлага вода и бира.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Black Label Society

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

 

 

black-label-26-july-poster



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Билет 23.07.2015 13:25:37 отговори + 0 2
Бати Искрен ще ви предложи покани с 10 лв по-евтини. Ще го познаете - ****************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЗОО 23.07.2015 09:59:43 отговори + 5 2
Пропускам с триста Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 23.07.2015 11:10:06 + 1 2
И аз също, но не чак с триста...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дзак 23.07.2015 11:58:49 + 2 0
Нямаш 18 ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deadpool vs Carnage 23.07.2015 12:18:47 + 2 0
Според мен няма 7 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".