Последни подробности за концерта на EPICA в София на 30 април

26 апр 2022, 12:50 ч. 1316 / 10 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EPICA: “Идваме готови за страхотно шоу!“

Нидерландските симфоник метъли ще имат време
да разгледат София и да се срещнат с медии и фенове

Броени дни остават до концерта на популярната метъл банда EPICA – първото голямо рок шоу след ковид пандемията – и музикантите не крият ентусиазма си за среща на живо с българските фенове след дългата пауза.

Пръв в София ще стъпи китаристът Марк Янсен, още в четвъртък вечер, а останалата част от бандата и целият им екип кацат по обяд в петък, 29 април, в 13:55 ч. с директен полет от Амстердам.

Шоуто в София е първото от голямото им световно турне и неслучайно е фокусирало специално внимание и подготовка от Симоне и нейните колеги.

Любопитно е, че в традиционния райдър за храна и напитки зад сцената EPICA са скромни (пица, сандвичи, плодове, минерална вода), но изрично подчертават, че с радост ще опитат български крафт бири – което е обяснимо за група с корени в Нидерландия и Белгия, люлката на пивоварното крафт изкуство. Специално за феновете в София EPICA уредиха и малка доставка на тяхната собствена маркова бира, която ще се продава на баровете на стадиона.

Времето се очертава свежо, пролетно, вратите на стадион „Юнак“ ще бъдат отворени в 17:30 ч., като билети ще се продават и на място (освен онлайн на bilet.bg).

В 19 ч. на сцената ще се качи специално избраният от EPICA съпорт – нашата успешна хеви банда SEVI. EPICA ще забият от 20:10 ч., като графикът им сочи, че няма да има излишно бавене и дълги паузи между съпорта и техния сет. Очаква ни почти двучасово, епично шоу със... специални изненади.

Групата ще преспи отново в София и на 1 май отпътува за следващия си концерт в Полша, след което отлитат за далечно Мексико.

 

epica



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


... 26.04.2022 13:55:02 отговори + 3 3
Ако не беха СМЕх щях да съм супер ентусиазиран. Сега ми е тъжно и няма да отида! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 26.04.2022 14:19:50 + 2 1
Ми не дей ходи пък. Аз ще ходя и ще се забавлявам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 26.04.2022 14:30:30 + 1 2
Мрънкач, нали това казвам - няма да отида! Последните концерти на СМЕх бяха много забавни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 26.04.2022 13:43:44 отговори + 5 0
Тази година ще се съживи концертният живот в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".