Последни подробности за концерта на SENSER, KOALA са вече в София

3 ное 2009, 15:24 ч. 302 / 4 3
пред./следв.
Остава съвсем малко до концерта на SENSER в София. Музикантите пристигат рано сутринта на 4 ноември, сряда, когато е денят на събитието. Популярните британци от SENSER идват за втори път у нас, този път за собствено хедлайнинг шоу, за разлика от участието им на фестивала със SOULFLY през март. Предстоящият гиг е и по повод появата на новия албум на SENSER - "How To Do Battle" (ревю), който вече е реализиран официално и се радва на голям интерес. В концерта ще вземат участие още прогресивният български рок проект BASTARDOLOMEY и белгийската банда KOALA, които междувременно вече пристигнаха в София. Гостите ще направят още два лайфа в София и Пловдив, съответно на 5-и в клуб "Backstage" (заедно с BABYFACE CLAN) и на 6-и в клуб "Петното" в Пловдив, където ще се изявят самостоятелно. Общият концерт на SENSER, BASTARDOLOMEY и KOALA ще се проведе на 4 ноември, сряда, в "Blue Box", София. Билети за събитието все още могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream.bg, както и в клуб "Строежа". Цената им е 25 лв. на предварителна продажба и 30 лв. в деня на концерта. Концертът се организира от "Blue Box" и "Строежа", с подкрепата на "Туборг" и "Водка Савой". Ето и програмата на събитието:
Отваряне: 20:30
21:40-22:15 - KOALA
22:30-23:15 BASTARDOLOMEY
23:30 - SENSER


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


autist 3.11.2009 19:54:03 отговори + 0 0
дааа, сериозно съм се замислил, но ще се ходи - няма начин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.11.2009 15:47:21 отговори + 0 0
до към 1, клубно е, няма грижи, тъкмо пък работещите ще се придвижат след работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 3.11.2009 15:28:01 отговори + 0 0
този концерт май ще отиде до четвъртък, да му мислят работещите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".