Последни подробности за концерта на THE OCEAN в София

22 ное 2013, 16:23 ч. 345 / 5 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Концертът на The Ocean, Tides From Nebula и Abraham е тази неделя, 24 ноември, в голямата зала на клуб Mixtape 5. Вратите на клуба ще отворят в 19.30, а швейцарските слъдж/пост-хардкор валяци Abraham ще излязат на сцената в 20:15. Tides From Nebula ще поемат щафетата малко след 21:00, а The Ocean ще забият към 22:30. Билети на цена 25 лева все още има в мрежата на Eventim, а в неделя ще струват 30 лева. Могат да бъдат закупени на този адрес или в касите на Eventim в страната (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit colours, На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК).

   Първият концерт на фензина Rawk’n’Roll за есента ще бъде тройният удар с The Ocean, Tides From Nebula и Abraham в клуб Mixtape 5 на 24 ноември.



The Ocean poster


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 24.11.2013 13:24:36 отговори + 0 0
във Фотосинтезис не им сработва системата за билети, FYI Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 23.11.2013 19:39:24 отговори + 0 0
И си носете фотоапарати! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".