Последният албум на Fish ще бъде "мрачен", музикантът планира филмова кариера

22 юли 2016, 15:41 ч. 867 / 6 1
пред./следв.

   Бившият фронтмен на MARILLION Fish описва предстоящия си финален албум като творба, която ще носи "мрачно усещане", подобно на "Clutching At Straws", резултат от случващото се по света в момента. Дискът ще бъде озаглавен "Weltschmerz" (от немски - болката на света) и ще се появи през 2017 г. Fish ще осъществи и прощално турне, което ще приключи през 2018-а, след което ще се оттегли от музикална дейност.

   След "пенсионирането" си е много вероятно певецът да започне филмова кариера, която в никакъв случай не би била в посока на екшън жанра. В момента Fish мечтае да напише и режисира свой собствен филм.

 

fish

още за:

Fish


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 22.07.2016 20:21:10 отговори + 9 0
Фиш! Едно пре-велико име в рок музиката!
Винаги е бил артист по душа. Именно и за това, Мерилиън му бяха "тясни". Соловите му албуми са прекрасни и...трудно смилаеми. Фиш е личност, която вижда света от много ъгли.
Ще се радвам както и на последният му албум, така и на предстоящата филмова кариера!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".