Поставят троен байпас на Blaze Bayley

30 мар 2023, 08:16 ч. 648 / 2 2
пред./следв.

   Както ви съобщихме, 59-годишният бивш вокалист на IRON MAIDEN (участвал още в WOLFSBANE и др.) Blaze Bayley получи сърдечен удар на 25 март вечерта в дома си.

   Певецът бе приет по спешност в болница, а групата му отмени всички скоро предстоящи концерти. Разписанието на Bayley, вкл. пренасрочени дати, ще бъде уточнено след възстановяването му.

   След като е бил стабилизиран и са му направени необходимите изследвания, лекарите са насрочили сърдечна операция. На Blaze ще бъде поставен троен (има вероятност и за четворен) байпас. Това означава, че няколко артерии, които са запушени, ще бъдат "заобиколени" и докторите ще направят "нов път" на кръвоносните съдове към сърцето му. Двоен, троен или четворен байпас показва колко артерии са запушени и ще бъдат "прескочени".

 

blaze bayley

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!аз 30.03.2023 13:34:13 отговори + 4 0
Дръж се човече, кураж, след "ремонта" поне още десет албума, през две години! След това заслужена пенсия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 30.03.2023 09:29:42 отговори + 17 0
Дръж се, Блейз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".