Потвърден е концертът на U.D.O. на 11 февруари в София

17 дек 2013, 16:20 ч. 687 / 8 48
пред./следв.
Почти в момента, в който ви съобщихме за евентуалното гостуване на GAMMA RAY и RHAPSODY OF FIRE в столицата ни на 27 март, в ефира на радио "Z-Rock" бе потвърдено друго събитие, за което WeRock.bg ви информира първи. Нов концерт на U.D.O. в София на 11 февруари 2014 г. Билетите на промоционална цена 36 лв. до 31 декември са вече в продажба в мрежата на "Евентим" (поръчай онлайн), след това цените са 42 и 48 лв. Ето и официалната информация на организаторите от "Rock Bar Fans", които бяха и зад паметното, записано на DVD, шоу на Udo Dirkschneider и компания през 2011-а:

   След изключителния концерт през 2011 г., на който заснеха и своето DVD “Live in Sofia” германските легенди U.D.O. пристигат отново в София. Концертът е част от турнето в подкрепа на новия албум “ Steelhammer”. Българските фенове ще имат възможност да видят и чуят Udo Dirkschneider и компания на 11-ти февруари в зала Универсиада. Очаква се и допълнително анансиране на съпорт бандата. За шоуто в София групата пристига в състав Udo Dirkschneider (вокал), Andrey Smirnov (китари), Kasperi Heikkinen (китари), Fitty Wienhold (бас) и Francesco Jovino (барабани). Билетите за концерта до 31.12.2013 г.са на промоциална коледна цена от 36 лева. Редовните билети за събитието са на цена от 42 лева на предварителна продажба и 48 лева в деня на концерта.

    Предварителната продажба стартира от днес 17.12.13 г. в мрежата на eventim, магазини Пикадили, Германос, Офис 1, Техномаркет, Технополис, На Тъмно, каса 3 на НДК, бензиностанции ОМВ.
Udo in Sofia


Коментари   (48)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fridrix 15.01.2014 17:07:26 отговори + 0 0
Уф...за 5-ти път ще трябва да ходя прегракнал на работа
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ай, шъ ви у хейтърите! 13.01.2014 20:34:43 отговори + 0 0
До Феята на Смъртта

Ти тъп ли си бе? УДО свири по 30 пъти в годината в Германия и никой не се е оплакал! Половината групи, които искаш са идвали, но ти си ревал в някой форум срещу някой "нафталин" през това време!

До играча:
Пич, аз ходя на по двайсетина концерта и фестивала всяка година в чужбина и ти казвам да не се правиш на умен, щото нито билетите са по-евтини, нито организацията им е по-добра от тази на някои от нашите организатори!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monti 13.01.2014 09:33:34 отговори + 0 0
До nickname
Евалата бате.. Много точен коментар. Аз лично вече съм с билет и чакам концерта. Освен това групата е в променен състав + нов албум, какво повече.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nickname 11.01.2014 04:56:04 отговори + 0 0
До Феята
И аз искам Van Halen , но нали се сещаш, че това в България няма да стане никога! Първо, половината от групите, които искаш са доста променени или изобщо вече не свирят, поради една или друга причина. Второ доста от тях вече са идвали, дори и повече от веднъж.
А и не мога да разбера ако сте фенове на една музика, на един стил или на дадена група, какво лошо има някоя банда, като има турне да мине и през България...
Ами всички банди свирят по няколко пъти в годината в Германия, Англия,САЩ и др. Там никой не реве и не се оплаква, че има много концерти. Просто ако си фен си купи билет, отиди на концерт и се забавлявай. Ако не си ги гледай в нета и си цъкай по форумите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THE GAME 29.12.2013 12:14:54 отговори + 0 0
До Феята на Смъртта

Ами като искаш тези групи, човече, виж къде имат концерти и ходи да ги слушаш! Като нахулиш Удо и си излееш хейта тук, това едва ли ще докара някои от гореспоменатите групи.
Прочетох и нещо за Мерилиън- ами идваха и свиреха пред не повече от 500 човека. Едно е да харесваш рок и метъл и да пишеш по форуми, друго е да ходиш на концерти.
И последно: колкото и да не искам трябва да кажа, че нашите промоутъри са си малко кожодери. Живея в Германия от 1 година и ходих вече на повече от 15 концерта. Цената на билета, отнесена към средната заплата е доста по-евтин от бг- да не говорим за добрата организация, меко казано перфектните зали и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


g 24.12.2013 12:25:32 отговори + 0 0
Супер ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ML 24.12.2013 10:01:45 отговори + 0 0
Пускай мп3-ката и си ги слушай, тука дедо Коледа не влиза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 23.12.2013 22:18:30 отговори + 0 0
Френдове, не искам да ме разбирате погрешно- Удо си е велик. За Аксепт няма какво да говорим. И аз съм на 41- минал съм през същите титани като вас...
Но, не ги искам вече на концерти тук. Едни и същи. Баси тъпото! Искам Ван Хален. Ай някой да ми обясни, защо Хален не ги канят тук? Защо не идват Линкин Парк, Лакуна Койл...
Искам Грийн Дей. Искам Ю Ту. Искам ЕдГай. Искам UFO!!!! Айде- нали сте рокаджии, ай обяснете ми, що не ги канят UFO тук? Искам Годсмак. Искам Праймъл Фиър. Искам Антракс. Искам Трансатлантик. Искам Ейша. Искам Чикънфуут.
И от толкова много групи които изброих, кво- Удо, Гама рей и Юрая Хийп...
Искам Лита Форд. Искам Кингдъм Ком.
Ама не- у нас нали се слушат само "класическите хитове"...Пърпъл, Рейнбоу, Юрая...
Стига с тея нафталини!!! Искам да чуя нова музика!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дебелата Берта 23.12.2013 11:50:02 отговори + 0 0
Удо е Велик,именно от него се запалих за тази музика преди 31 години когато чух албума на Accept -Restless And Wild (1982).Новите стилове не ме кефят само Хард Рок и Хеви . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ML 22.12.2013 08:42:12 отговори + 0 0
Феята на Смъртта, едва ли точно е тук мястото за питане и едва ли четящите ще ти отговорят с точност, по-долу има приемлив отговор и той е, че се залага на сигурното. Много хора искат много неща и не може да се угоди на всеки, тъй че се обърни с този въпрос към така наречените промоутъри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта. 21.12.2013 21:11:12 отговори + 0 0
Аз пък искам да попитам- като има толкова големи музикални разбирачи и рок ценители, а, да ми отговорят, защо в България групи като РЪШ и Мерилиън са табу? Защо ТОТО и САГА бяха тук само по веднъж? Защо всяка година трябва да гледам едни и същи работи?Удо, МаноЛар, Гама рей, Тиквите...постоянните присъстващи. Писна ми! Искам Дрийм Тиатър тук. Искам Симфони Х, искам Куинсрайк, искам Майкъл Шенкер груп, искам АВАНТЕЙШАААААА, искам Плейс Вандом с Майкъл Киске, искам ...искам...искам да слушам хубава музика с качествен звук, нови песни и нови неща изобщо!!!! ПиснА ми от balls to the wall и подобни нафталини!!!!! Тези неща бяха преди 30 години!
И...така и не разбрах, защо АВАНТЕЙША не идват в България?
Защо Удо?
Защо и до кога....?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ML 20.12.2013 19:47:57 отговори + 0 0
Не съм фен Удо ама да идват колкото искат щом ще им се радват хората. А тея дето рИвът да си чакат чинно реда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 19.12.2013 16:58:28 отговори + 0 0
Най-накрая ме разбра..Просто последно време наблюдавам по-неизвестни и някои млади групи,които са много талантливи и има много бъдеще в тях,но не могат да се реализират заради хората,които ходят само на такива концерти(каквито спомена),но не знам дали за това е виновна кризата..В смисъл такъв,че дори да не става въпрос за ходене на концерт,а просто да се заслушаш в някоя група..Много от хората дори не искат да ги чуят,защото не са известни или са млада група,което е страшно глупаво..Все пак и любимите ни на всички банди някога са били световно неизвестни..За това просто искам да кажа,че определено си струва да се канят и по-неизвестни групи,защо не,като подгряващи ? Това също е идея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 19.12.2013 15:27:28 отговори + 0 0
Добре, Християн най-после го разбрах, възможно е и ние да тълкуваме грешно изказванията му, както и на другите като него - човекът просто казва, че би било добре да канят и млади талантливи групи, каквито всъщност има доста. Погледнато така съм съгласен с него, също съм за това.

Причините това да не се прави са много, част от тях са посочени и тук в секцията за коментари. Лично аз смятам, че и самата криза като такава дава отражение, защото като става въпрос за физическо оцеляване, човек си подрежда приоритетите, и предполагам не е склонен да обръща внимание (за момента) на културните си потребности - да прочете хубава книга, да се поинтересува за някоя млада банда, да отиде на концерт, без да е сигурен какво точно ще чуе, и т.н. Така, че хората посещават изяви на артисти, които са утвърдени, някак си "проверени", и толкоз. Когато се оправим (аз твърдо го вярвам, колкото и смещно да звучи), ще започнат да се случват нещата, доста по-бързо, от очакваното, в това съм сигурен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

му 19.12.2013 12:03:08 отговори + 0 0
И 100 пъти да дойдат пак съм там, УДО е векик, точка.
Не ми дреме на елека за някакви комплексарски коментари защо не идвали разни смешни нови групи точка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Християн 19.12.2013 09:54:13 отговори + 0 0
The Princess - 2013-12-18 22:14:55
Ами не носят пари,заради такива,като вас,които ходите на едни и същи концерти..Явно не можеш да разбереш какво ти говоря,но нормално..Какво да очакваш от човек,който го е страх да си напише и името.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

monti 19.12.2013 09:49:30 отговори + 0 0
Само да ви кажа че новите китаристи на Удо са на 30 и 27 г. и идват за първи път в БГ, а Албума е убийствен! Там съм!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

млад старец 19.12.2013 01:13:54 отговори + 0 0
Тия дето бучат срещу "старите", с искания за нещо по-ново... Абе, мучачоси, а вие къде сте когато идват по-нови, модерни или каквото там, банди? Защото впечатление прави изключително малобройната публика по такива концерти (когато ги има).
В този ред на мисли, огранизаторите явно канят само проверени групи, за които знаят, че ще им се вържат разходите. При тях е въпрос на бизнес.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THE GAME 18.12.2013 22:52:02 отговори + 0 0
Бях на концерт на УДО преди месец-два и просто се разцепих- мога да ви уверя, че възрастта не играе негативна роля. На мрънкачите- като не ви харесва не ходете! Ама само едно такова мрънкане, че тоя бил стар, другия бил с брада, третия бил мустаци, за четвъртия трябвало да се дават пари за концерта, е просто безмислено.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Princess 18.12.2013 22:14:55 отговори + 0 0
Християн - 2013-12-18 21:21:42
Ти си бааахти мрънкача, честно! Ахахахахха
Те фестове с нови групи се правят, ама тези фестчета пари не носят...Walk on home boy
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Християн 18.12.2013 21:21:42 отговори + 0 0
The Princess - 2013-12-18 18:57:41
Принцеске,ако обичаш не коментирай..Не рИва и не се обяснявам,просто изказвам мнение и не съм доволен от това което става последно време.Ако се наложи ще гледам групите,които искам в чужбина,защото не съм,като теб (предполагам,съдейки по изказването ти) закостенял/а фенка на групи,идващи тук за 50-ти път.
popfolk_headbanger - 2013-12-18 19:50:42
Не съм казал,че старото не струва ! Аз слушам групи на по 30,40 години,но не ми е приятно да гледам новини за идващи групи,които са идвали съвсем скоро и сега пак и пак и пак..Толкова ли не може да се направят два феста в година с по-тежки и млади групи.Замисли се..Как сегашните "големи" банди са станали такива ? Дало им се е шанс,но сега вече не е така..Сега се слуша едно и също,правят се едни и същи концерти,и не аз отричам старите банди,а старото поколение отрича всичко ново.(има изключения)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ачо 18.12.2013 21:07:42 отговори + 0 0
Абе,попфолка ти не трябва ли да си някъде на концерт на Азис? Не са ни нужни тъпите ти разсъждения. Знаем кой е Удо и,че заслужава респект,но на хората им е дотегнало от едно и също разбра ли? Айде стига се прави на ментор повече. И да,ще ти кажа кво се случи с грънджа,до ден днешен е действащ-Алис ин Чейнс,Пърл Джем.. Ако не беха толква луди на младини,този стил щеше тотално да издуха пенсиите,както го направи на времето. Имай предвид, че съм фен и на Удо и на повечето банди от миналото,с които съм израстнал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

йе 18.12.2013 20:42:48 отговори + 0 0
Ура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 18.12.2013 19:59:31 отговори + 0 0
Докарайте Lostprophets!!!Може и с Уоткинс,и с много деца без придружител. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.12.2013 19:50:42 отговори + 0 0
Чакайте малко да внеса яснота, защото може и да не съм се изказал коректно. Не желая да обиждам никого, нито пък да се карам за щуротии по форумите с хората.

До: Християн - 2013-12-18 18:26:47

Абсолютно си прав, че всеки си има право на мнение и на вкус, стига да не ги натрапва на околните, сигурен съм, че сме на едно мнение по този въпрос.
Изобщо нямам против съвременните банди, нито съм закостенял отрицател на всичко ново, нито пък съм уточнявал колко банди харесвам (ти реши, че са 10, не знам защо). Недей да реагираш като ощипана мома, защото друго се опитвах да кажа: Никой не те кара да харесваш каквото и да е, нито някой го изисква. Изказването ми е по повод на острото възпаление, което идването на всяка утвърдена банда, предизвиква в емоционалния свят на младата генерация, ориентирана към по-алтернативни звуци. С извинение - не винаги качествени.

Накратко, исках да кажа, че не е умно да отричаш нещо само защото е старо - чуй качеството на музиката, виж изпълнението на живо дали има заряд (в случая има, че прелива, ако щеш вярвай), и вече така давай оценки. И винаги дръж сметка, че това "старо" е издържало проверката на времето, не е поредния тренд, който идва и си отива. Какво стана с нео-метъла, какво стана с грънджа ? Риторичен въпрос.

Ама, че нещо било старо, и че затова автоматично да не става - егати оценъчния критерий имаш! Джъстин Бийбър като е млад, какво от това ? Обратното - Моцарт като е на 250 години ? Още един риторичен въпрос.

Няма значение стар-млад. Има можещ и неможещ. Има значение само качеството на музиката, и пак повтарям - в случая е налице. Концерта на 11 фев. живи и здрави е добър повод, можеш да дадеш шанс, ако имаш желание. Мисля, че няма да съжаляваш, наистина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


The Princess 18.12.2013 18:57:41 отговори + 0 0
Християн - 2013-12-18 18:26:47
Пич...бля бля бля, стига рИва и стига се обяснява
popfolk_headbanger е напълно прав, като искаш "адекватни за времето си" банди ходи да ги гледаш в чужбина
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Християн 18.12.2013 18:26:47 отговори + 0 0
popfolk_headbanger - 2013-12-18 14:28:55
Пич,аз си имам мнение,както и всеки останал..Както ти,както все един тук и аз имам право да си изкажа мнението..Колкото до теб,не ме интересува за кой път ще ги гледаш..Казвам просто,че омръзва да се гледат едни и същи групи..Има адски много кадърни млади групи (НЕ визирам тези,които ти си писал).Това,че ти знаеш 10 групи и ги гледаш по 100 пъти говори за теб самия..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цвъки Ярколенко 18.12.2013 15:45:23 отговори + 0 0
След 6 ракии този не се различава по нищо от дядо ми, а на вас ви искат пари да сте около него. Интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 18.12.2013 14:28:55 отговори + 0 0
До всички, които говорят за "старците", и че България била старчески дом - вземете се стегнете. Това, че си сляп нихилист не е означава, че имаш осъзната позиция. Различни неща са.

Като дойде класическа банда, винаги едно константно количество, хора "с мнение", говори наизустени неща за "старците", и как никой не иска да покани България Between The Buried And Me, Avenged Sevenfold, и тям подобни наизустени приказки. Бас ловя, че над 90% от вас не са чули и една песен на някой от стандартно споменаваните "старци".
Бих искал да кажа на тези хора, че ги съжалявам по християнски, казвам го без капка ирония, съчувствам им на нещастието, и се моля духът им да намери покой, за да видят, че животът може да е и хубав.

PS: Незасивимо от всичко аз ще си ходя на концерти на "старци", живи и здрави ще отида за n-ти път на U.D.O. и за n-ти път ще си изкарам супер, както ще отида и на Gamma Ray за n-ти път ( стига да го потвърдят от БГ срана ), и пак ще си изкарам супер.

На останалите - Salute, Stay Heavy !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.12.2013 11:51:05 отговори + 0 0
Pennywise, добре казано. Аз лично си купувам СДта и им се кефя. И ако някой ми каже, че били скъпи - 1 СД струва колкото 2 - 3 кутии цигари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Християн 18.12.2013 11:08:19 отговори + 0 0
Старчески дом България..Ако имате група с членове над 60 години,моля заповядайте
П.П.До кога ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 18.12.2013 10:55:28 отговори + 0 0
Сигурно сме единствената страна, където всяка подобна новина се посреща с коментарите за "старците" и колко пъти били идвали... зачудих се дали немския фен се цупи като обявят сигурно 25-тия концерт в родния му град на старците Motorhead...
А що се отнася до по-младите групи и защо не идвали - еми, сори, ама тая група откъде да знае колко фенове имала някъде си при положение, че сигурно на 500 дърпания на торента се пада 1 купен диск (вероятно даже е по-лошо съотношението)... разбирам и промоутърите защо залагат на сигурното - малка печалба, но все пак някаква, докато с по-новите групи си нямаш идея колко души да очакваш, защото, примерно, пак са се размрънкали, че цените им били високи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vazelin 18.12.2013 10:33:25 отговори + 0 0
Аз лично предпочитам старците пред мазни групички като Кингс ъф Леон и Мъмфорд и синове! Обаче има две по-съвременни групи, които бих искал адски много да видя в София, а това са Слипнот и Авенджд Севънфолд. Проблемът е, че музикалната сцена през последните 10-15 години не предлага нищо забележително. Не слушам гръндж, но поне гръджът беше нова вълна, с всичките си плюсове и минуси. Сега е тотален застой! Добре, че все още старите кучета са активни, че отвреме навреме да има емоция и в нашя дом... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.12.2013 09:07:52 отговори + 0 0
Страннико, я кажи една топ новина? Ако тия "старци" смелят публиката както предния път...не ми се говори. Като сме на вълна немски метъл - Хелоуиин щяха да допълнят идеалната картинка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kai 17.12.2013 23:50:45 отговори + 0 0
Прав е странника! Не може Удо и Скорпионите до GAMMA RAY! \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


странник 17.12.2013 23:29:44 отговори + 0 0
смешно е топ новините да са за концерти на UDO, Gamma Ray и Scorpions (които забележете са идвали 5 пъти). Все едно живеем втората половина на 80-те. Знам, че на милата ни държава нищо не й е наред, но трябва и концертния живот да включим към една от безбройните причини да не искам да живея тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

true heavy metal forever. 17.12.2013 22:22:56 отговори + 0 0
dominici - 2013-12-17 19:51:59
Пожелавам приятно прекарване на всички фенове, но това е концерт, който няма да посетя. Започвам да разбирам хората, които казват "само старци идват у нас". ------това е една от класиките в хеви метала метала мОМЧЕ,.. на теб ще кажа:"въпрос на вкус,казала котката, и си близнала под опашката"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nickname 17.12.2013 21:27:49 отговори + 0 0
Кое е скъпото??? 36 лева... За 8 лева няма концерти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastercutor 17.12.2013 21:25:06 отговори + 0 0
И всеки ден да свири в България пак ще се ходи!!! Миналият лайф беше убийствен!!! Имаше як саунд, въпреки, че беше в гадна зала. Сега в Универсиада трябва да изкъртят! Яко!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хт 17.12.2013 21:13:45 отговори + 0 0
А така трябва да се канят само яки банди, ще се разбием. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Жони 17.12.2013 21:00:06 отговори + 0 0
То нема лошо, но не е ли скъп този билет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 17.12.2013 19:51:59 отговори + 0 0
Пожелавам приятно прекарване на всички фенове, но това е концерт, който няма да посетя. Започвам да разбирам хората, които казват "само старци идват у нас". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Princess 17.12.2013 18:19:18 отговори + 0 0
Вулгар - 2013-12-17 18:12:22
Удо всеки месец в България - мечтата на елека.

Позна! Жалко, че Accept не идват всеки месец!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вулгар 17.12.2013 18:12:22 отговори + 0 0
Удо всеки месец в България - мечтата на елека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Princess 17.12.2013 18:10:48 отговори + 0 0
ПРИНЦЕСАТА!!! АААААААААААААААААААА!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Рембранд 17.12.2013 16:56:54 отговори + 0 0
Напротив - Udo и през февруари, и през март Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 17.12.2013 16:55:26 отговори + 0 0
То бива, бива тъоанарщина, ама...Нищо протов Удо, за бугарска страна става дума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хм 17.12.2013 16:45:28 отговори + 0 0
Allstars с един по малко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".