Потвърдиха CRIMSON BLUE за съпорт на Tarja Turunen в София

13 окт 2014, 09:24 ч. 378 / 6 2
пред./следв.

   Преди няколко дни ви съобщихме, че младата руска банда CRIMSON BLUE ще подгрява финландската прима Tarja Turunen на редица дати от европейското й турне, вкл. и в България. Днес идва и официалното потвърждение от организаторите "Loud Concerts":

От лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3 ноември 2014 година в зала “Универсиада”. Създадена в Русия през 2009 година, групата печели бързо популярност с впечатляващите сопрано вокали и смесицата от ню метъл и арт рок. Издаденият през 2011 година албум “Innocence” ги нарежда сред водещите тежки руски банди, а сега ще имат честта да подгряват Таря по време на предстоящото й европейско турне “Colours In The Road”.

Съвсем скоро се очаква да бъде издадена и втората продукция на Crimson Blue.

Известни са и имената на музикантите, които ще свирят с Таря на сцената в София: това са Alex Scholpp, Thomas Heinz, Max Lija, Kevin Chown и Christian Kretschmar.

Нека припомним, че билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly, а цената им е 45 лева. В деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 55 лева на билет.
Датата в София е част от турнето в подкрепа на изключително успешния последен студиен албум на Таря Турунен - “Colours In The Dark” от миналата година.

След приключването на европейските дати, финландското сопрано ще има кратка почивка преди да се впусне в превърналото се вече в традиция за нея Коледно турне в родна Финландия.

Концертът на 3 ноември в зала “Универсиада” започва в 19.45 часа с подгряващата банда Crimson Blue!



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ехх 13.10.2014 11:41:05 отговори + 2 1
Без Терана?!? Е, сега вече нямам причина да гледам тази скучнотия за стотен път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 13.10.2014 10:08:33 отговори + 2 2
Баси плаката, Таря с талибани в джамия.
Подгряващите групи на Таря обикновено са гола вода.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".