Потвърждават присъдата за изнасилване на китариста на GORGOROTH

11 яну 2006, 11:39 ч. 191 / 7 4
пред./следв.
Апелативният съд в Норвегия е потвърдил тригодишната присъда за изнасилване на китариста на GORGOROTH Infernus (Roger Tiegs), който заедно със свой приятел бе признат за виновен при съдебния процес по-рано. Същевременно апелативният съд не е намерил доказателства за вина на приятелят на музиканта, чието име не се разкрива. Днес се очаква да бъде произнесена окончателната присъда.

   По последни новини от по-късен час, Infernus вече е осъден по обвинението в изнасилване.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 14.01.2006 16:32:52 отговори + 0 0
Be selqk.Za6to pravqt prostotii ve4e,vmesto hubavi albumi.Ebati typiq PR si prqt teq. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 12.01.2006 22:16:46 отговори + 0 0
ezyk Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dimmu 11.01.2006 19:20:51 отговори + 0 0
к'вото забъркаш, такова ще сърбаш. 'Нам зак'во му беше да го прави. Дано го пуснат по-рано за добро поведение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво. 11.01.2006 15:30:03 отговори + 0 0
ТЪП КОМПЛЕКСАР!!!!!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".