Повече подробности за DVD-то от "Unholy Alliance Tour"

31 авг 2007, 07:34 ч. 235 / 9 2
пред./следв.
Известни са малко повече подробности за DVD-то от миналогодишното "Unholy Alliance Tour" с участието на SLAYER, LAMB OF GOD, MASTODON, CHILDREN OF BODOM и THINE EYES BLEED, за което ви съобщихме вчера. Режисьор на изданието е Adam Rothlein, а времетраенето на диска ще бъде около 90 минути, някои от песните включени в него са: "Eyes of the Insane", "Angel of Death", "Dead Skin Mask", "South of Heaven", "Antichrist" на SLAYER; "Vigil" на LAMB OF GOD; "Blood & Thunder", "Capillarian Crest", "Crystal Skull" на MASTODON; "Angels Don't Kill" и "In Your Face" на CHILDREN OF BODOM и др. Дата на поява на DVD-то е 30 октомври, а издател - "American Recordings".
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 1.09.2007 11:04:50 отговори + 0 0
и аз така... много яко звучи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Predator-S 31.08.2007 11:17:50 отговори + 0 0
Едвам ше го дочакам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".