Повече подробности за новия албум на Glenn Hughes

12 мар 2008, 21:29 ч. 201 / 2 0
пред./следв.
"Frontiers Records" разпространиха повече информация за новия албум на Glenn Hughes (екс-DEEP PURPLE, BLACK SABBATH) "First Underground Nuclear Kitchen". Творбата ще излезе на 11 май, продуцирана е от самия Glenn и отново е записана с барабаниста Chad Smith (RED HOT CHILI PEPPERS), Luis Maldonado - китари (JJ Marsh и George Nastos се появяват само в две от песните) и Anders Olinder - клавишни (в три парчета на клавира гостува Ed Roth). Ето и траклистът на предстоящия диск, а тук могат да се чуят аудио семпъли от него.
01. Crave
02. First Underground Nuclear Kitchen
03. Satellite
04. Love Communion
05. We Shall Be Free, Imperfection
06. Never Say Never
07. We Go To War
08. Oil And Water
09. Too Late to Save the World
10. Where There's A Will

още за:

Glenn Hughes


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".