Появи се първа сцена от предстоящия биографичен филм за Jimi Hendrix

6 мар 2014, 02:07 ч. 361 / 7 1
пред./следв.

   По-долу може да гледате първата официално разпространена сцена от предстоящия биографичен филм за Jimi Hendrix "All Is By My Side". В главната роля е подвизаващият се в момента под артистичния псевдоним Andre 3000 рапър, известен и като Dre, добил популярност с участието си в дуета OutKast. Лентата на режисьора John Ridley бе показана предпремиерно на филмовия фестивал в Торонто миналата година и ще тръгне по кината на Острова през август. Поради обстоятелството, че наследниците на Hendrix не одобряват проекта, авторите на филма не са получили право да използват авторска музика на легендарния китарист. Вместо това, в "All Is By My Side" ще бъде показано как Hendrix изпълнява кавъри на BEATLES Elvis, Presley, Muddy Waters и Elmore James.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Оооууу 6.03.2014 10:27:25 отговори + 0 0
Браво, браааво, смотано ряпарче вкато Хендрикс, брааааааааво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".