Появи се съмнителен сайт, "представящ" новия албум на METALLICA

19 апр 2008, 14:42 ч. 272 / 2 4
пред./следв.
От известно време на www.missionmetallica.com е стартиран уебсайт, обещаващ ви "да опитате" новия албум на METALLICA, преди той да бъде готов. В различни източници като собственици и инициатори на сайта се посочват "Warner Music" и/или самата група. На горната страница, обаче, няма никакви свидетелства за това, а от данните за регистриране на домейна, макар и да фигурира името "Metallica", не може да се потвърди със сигурност, че бандата или неин издател има нещо общо със сайта. Понастоящем там се намира само поле, в което да въдедете имейл адреса си, за да бъдете информирани, когато (евентуално) ще има какво да се види/чуе.
   Много е вероятно това да е нищо повече от пореден хитър опит да се съберат имейл адреси с цел спам и др. п., така че по-добре не давайте адреса си там. Новият албум на METALLICA няма да избяга, а наскоро стана ясно, че ще чуем песни от него на 25 юли в София (прочети).

още за:

Metallica


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 3.05.2008 19:01:07 отговори + 0 0
Залагам на 100 % че е истински
На 12.05.08 сайта стартира и ще се види
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.05.2008 09:32:32 отговори + 0 0
Възможно е и сайтът да е истински. Но имаше съмнение :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2008 02:15:26 отговори + 0 0
А и м/у другото регистриран съм от 17.04 на този сайт, денят в който ви писах за него и до сега няма нито един мейл спам ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.05.2008 01:58:10 отговори + 0 0
Айде бе фалшив а защо Уорнър слага листовки с рекламка на сайта в първите два албума на Металика преиздадени на плочи наскоро? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".