Появи се слух, че AC/DC ще запишат албум с Axl Rose

24 фев 2017, 11:10 ч. 1633 / 8 5
пред./следв.

   Според публикация във "Vintage Vinyl News", по време на съвместната им дейност, "химията" между Angus Young и Axl Rose (GUNS N' ROSES) е била толкова голяма, че австралийският музикант планира AC/DC да запишат албум с американския вокалист през 2018 г.

   Новините, че титулярният фронтмен на AC/DC Brian Johnson може да се завърне на сцената скоро, се появяват периодично, но засега остават само в сферата на вероятностите. В момента GUNS N' ROSES все още са заети със своето реюниън турне и затова проект на певеца им с австралийците може да бъде осъществен на по-късен етап.

   След края на турнето "Rock or Bust" от AC/DC се оттегли и басистът Cliff Williams, който свири с бандата в продължение на 40 години. Въпреки това Angus Young има намерение да продължи.

   Засега всичко са слухове. Но и самата замяна на Johnson с Axl Rose изглеждаше невероятна, преди да бъде официално обявена...

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име и псевдоним (задължите 25.02.2017 17:12:55 отговори + 3 4
Пълна излагация...Енгъс най добре да вземе да се гръмне и да спре да цапа името на Ди Си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.02.2017 18:05:19 отговори + 3 5
Не виждам нищо лошо, ако групата циментира гостуването на Аксел Роуз с концерт на живо, издаден на DVD или CD... Ако не беше Аксел, в момента нямаше да има турне. Никой не е по-достоен от него да пее в AC/DC. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 24.02.2017 18:13:30 + 3 2
Абе Аксъл не е за тези. Да си гледа Гънс, там му е силата. Нов албум със Слаш ще има по-голям успех от такъв с AC/DC. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.02.2017 12:24:59 отговори + 9 4
Концерт на VENOM с водещ Кеворкян.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????????? 24.02.2017 11:53:50 отговори + 10 3
Ужааас! Това е ужаааааассссс!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".