Позиции на новия албум на SLEEP TOKEN в класациите

29 май 2023, 13:40 ч. 469 / 16 2
пред./следв.

   Преди малко повече от седмица, на 19 май, мистериозната британска банда SLEEP TOKEN издаде новия си дългосвирещ студиен албум. Творбата е озаглавена "Take Me Back to Eden" и се разпространява на музикалния пазар чрез "Spinefarm Records".

   Дискът завършва трилогията, която групата започна с дебюта си "Sundowning" (2019) и наследника му "This Place Will Become Your Tomb" (2021). Продуценти са Carl Bown и фронтменът на бандата Vessel, а мастерирането е поверено на Ste Kerry.

   Станаха ясни позициите на "Take Me Back to Eden" в класациите на различни държави. Творбата е в челната тройка на Великобритания и Австралия, в Топ 5 на Шотландия и Германия и на 12-о място в Нова Зеландия.

   В други новини, фронтменът на SLIPKNOT и STONE SOUR Corey Taylor споделя, че според него SLEEP TOKEN са една от най-обещаващите нови банди, сравнявайки ги с ранните години на SLIPKNOT - За мен те са една от малкото нови, ще ги нарека метъл, но има толкова богато разнообразие в музиката им... Има поп и джаз елементи също. Харесва ми, че никой не знае кои са и те искат да запазят самоличностите си в тайна. Напомнят ми на ранните SLIPKNOT.

   Барабанистът Mike Portnoy (THE WINERY DOGS, ex-DREAM THEATER) споделя - Новият албум на SLEEP TOKEN е страхотен! Разширява границите на жанра. Насред музикалната лудост, която цари от него, чувам и чудесни наченки на TOOL, DEFTONES, OPETH и LEPROUS. Безспорен претендент за "Албум на годината"!

  "Take Me Back to Eden", както и много други нови записи от 2023 г. ще намерите в секция "Албуми" на нашия сайт.




Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 30.05.2023 07:59:21 отговори + 3 0
Много станаха такива мистериозни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.05.2023 19:49:54 отговори + 6 0
Смазващо добър албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".