Познаха новия басист на SLIPKNOT по татуировките

12 сеп 2014, 21:29 ч. 578 / 8 1
пред./следв.

   Във времената, когато Интернет е почти във всеки дом, а с него - и достъпът до най-различни снимки, видео и т. н., а модата на татуирането - по-разпространена от всякога, ако искаш да запазиш нечия самоличност в тайна, не е достатъчно да криеш само лицето й. За да не бъде разкрита преждевременно тайната, силно препоръчително е да скриеш и татуировките на съответния човек, ако това е възможно в конкретната ситуация. 

   По-рано днес SLIPKNOT пуснаха видеоклип към сингъла "The Devil In I", с който показват новите си маски и в който участват новите басист и барабанист на бандата. Техните имена все още се пазят в тайна, но изглежда, че самоличността на четириструнника, заместил Paul Gray, е вече ясна. По татуировките може да се предположи, че това е Alessandro Venturella - работил като китарен техник с MASTODON, FIGHTSTAR и COHEED AND CAMBRIA, както и член на група KROKODIL.

   Татусите на снимките изглеждат абсолютно идентични.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аааа 13.09.2014 09:24:27 отговори + 3 0
Бързи са! Хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".