Позволиха на Tim Lambesis да посещава болница, докато е под домашен арест

6 авг 2013, 18:34 ч. 158 / 3 3
пред./следв.
Съдът е разрешил на фронтмена на AS I LAY DYING Tim Lambesis да излиза от дома си и да посещава болнично заведение, където да лекува травма на врата си. След като бе арестуван в началото на месец май по обвинения в подготвяно убийство на жена си и освободен под гаранция в края на същия месец, музикантът се намираше под домашен арест, изчаквай насрочения за 16 септември съдебен процес. Сега Tim ще може да се лекува в болница. Както знаете, след попаден сигнал, че Lambesis търси наемен убиец за съпругата си, с него се е свързал полицай под прикритие, за да може да бъде осуетено престъплението. Въпреки сериозните доказателства срещу него, вокалистът пледира невинен.
tim lambesis in court


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.08.2013 07:42:13 отговори + 0 0
Тъпак! Да си съсипе кариерата и живота... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2013 19:08:24 отговори + 0 0
Пише си - от травма на врата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2013 18:59:21 отговори + 0 0
Да се лекува от КАКВО?Анаболни Стероиди със по леки препарати хахаха ейтова е да си богат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".