Правят 3D-документален филм за фестивала "Wacken Open Air"

28 юни 2013, 16:16 ч. 152 / 2 2
пред./следв.
Мегафестивалът "Wacken Open Air 2013", билетите за който свършиха още през септември миналата година, ще се сдобие с нов документален филм, този път - заснет с 3D-технология. За това ще се погрижат режисьорът Nobert Heitker и продуцентът Tomas Erhart. Така феновете ще имат възможност да съпреживеят събитието по уникален начин, независимо присъствали ли са на него или не. Филмът ще бъде със заглавие "Wacken 3D - Louder Than Hell" и ще се появи в Германия през пролетта на 2014 г. След това предстои и разпространението му в останалите държави. "Wacken Open Air 2013" ще се проведе между 1-3 август, а снимките за "Wacken 3D" ще бъдат осъществени от 22 юли до 5 август, за да се обхване повече от организацията на фестивала, титулован като "най-" в метъл средите.
Wacken Open Air 2013

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.06.2013 21:36:14 отговори + 0 0
MANOWAR ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2013 13:14:09 отговори + 0 0
кога ли ще имаме и ние фестивал с традиции.....и не ми споменавайте Каварна....ако бяха останали същите организатори можеше и да се получи там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".