Правят трибют на RAGE AGAINST THE MACHINE в помощ на приют за бездомни кучета

14 мар 2018, 13:17 ч. 1004 / 6 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Dog 'n' Roll е името на специалното рок събитие, организирано в помощ на бездомните кучета в приют, които имат нужда от адекватна грижа, докато открият своите осиновители. Концертът е този петък, 15.03., в рок бар Rock It. Подготвят се цяла плеяда от певци, които ще изпълнят популярни хитове от съвременната и класическата рок сцена, като всички те са възпитаници на рок училището Rockschool, което е организатор, заедно с доброволците към общинския приют за безстопанствени кучета с. Горни Богоров – „Бандата на 1500-те".

Талантливи певци, с педагог Цветелина Чендова, ще изпълнят кавъри на известни парчета, а гвоздеят на вечерта ще е трибют на Rage Against The Machine, дело на сборна формация ученици и приятели на школата.

Събраните средства ще отидат в помощ на кучетата от приюта, които имат нужда от качествена храна, ваксини, нашийници и други пособия за един по-обгрижван и добър живот. Това е първото подобно събитие под формата на концерт, което „Бандата на 1500-те" организират заедно със своите приятели музиканти.

 

още за:

Rockschool


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 14.03.2018 16:48:29 отговори + 0 1
Демек утре. Не са ли казали от колко започва и колко е входа? :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задължи 15.03.2018 16:43:47 + 1 0
От 19ч. / 5лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 14.03.2018 14:24:47 отговори + 5 5
Абе колко много хора умират в мизерия и глад, колко много деца страдат от нелечими болести и ли чакат за животоспасяващо лечение но поради липса на средства не получават такова а вие сте тръгнали да спасявате кучета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.03.2018 16:46:49 + 1 1
Ти какво си тръгнал да спасяваш тогава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".