Предаването "Фрактура" празнува 17 години в ефир

30 юни 2015, 13:20 ч. 1478 / 7 5
пред./следв.

   Най-старото тв предаване за рок и метъл музика в България - "Фрактура" ще отбележи 17 години в ефир със специално издание. Точно в полунощ, на 5-и срещу 6 юли (неделя), по телевизия "Диема" ще стартира празничното предаване "17 години Фрактура". В продължение на два часа зрителите ще видят избрани моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Ще бъдат припомнени забавни части от разговори с METALLICA, SOULFLY, HATEBREED, CRADLE OF FILTH, SCORPIONS, KILLSWITCH ENGAGE, ALTER BRIDGE, NAPALM DEATH и много други.

   "Както и да го погледнем, 17 години са сериозно постижение за такъв тип тематично телевизионно предaване. Аз винаги съм гледал на "Фрактура" като на кауза, а не като на работа. Рок музиката е начин на живот и аз винаги съм подкрепял тази позиция. Благодарен съм на зрителите на шоуто, на колегите с които съм работил във времето, както и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и "Фрактура" през тези 17 години", коментира повода Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.

   Ефирният дебют на "Фрактура" е през юни 1998 г. с Васко Катинчаров в телевизия "ММ", а през 2010-а предаването преминава в "Диема". Това е и най-старото специализирано тв рок шоу в българския ефир. 884 е броят на излъчените до момента предавания, а за 17-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната.

   "Фрактура" се излъчва по "Диема" в неделя от 24:00 ч., като повторението е всеки петък от 00:30 ч.

   Не пропускайте празничното издание на предаването в неделя, 5 юли от 24:00 ч. Видео за специалния епизод "17 години Фрактура" можете да видите по-долу:


 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Uncleslayer 5.07.2015 12:11:19 отговори + 7 0
ЧЕСТИТО!
Предаването "Фрактура" е истинско щастие за хората,които слушат праведна музика! Специални поздрави на Васко Катинчаров,човекът,който ако реши да напише своите мемоари,ще направи истински фурор със своите преживявания и интервюта!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 2.07.2015 01:53:37 отговори + 4 2
Васко, ще има ли концерт на Соулфлай?
Защо го няма в сайта на групата и в турнето?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТОТО 1.07.2015 14:51:38 отговори + 1 1
ПРЕДАВАНИЯТА ГИ ИМА -ЗА ИНФОРМАЦИЯ- В ВИ БОКСА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kiro skalata 30.06.2015 17:42:56 отговори + 10 1
и да качват някъде старите предавания Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 30.06.2015 16:51:09 отговори + 17 1
Ако можеше да го пуснат в малко по - нормално време в програмата на Диема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".