Представителите на "Roadrunner", "Century Media" и "EMI" към "Про-Рок": "Пуснахте наши снимки на плакат - дължите ни безплатна реклама!"

26 яну 2007, 10:24 ч. 264 / 3 175
пред./следв.
От години между ПР-отдела на "Вирджиния Рекърдс"/"Анимато Мюзик" и списание "Про-Рок" има неразбирателства, които винаги сме се старали да не правим публично достояние, но вече дойде момент, когато чашата на търпението ни преля.
   Става въпрос за плакатите на CRADLE OF FILTH и KILLSWITCH ENGAGE в последния ни, 32-и брой. Оказва се, че за тези снимки ПР-отделът на двете компании изисква да публикуваме безплатно рекламно каре на "Вирджиния"/"Анимато"?!? Сякаш значението на абревиатурата ПР е "провеждаме рекет", или "пратете ракия", а не "пъблик рилейшънс" или "връзки с обществеността". Сякаш обстоятелството, че отразяваме техни групи - в новините на сайта, в списанието - чрез интервюта, ревюта, материали, плакати и снимки, вкл. на корицата на "Про-Рок", не е достатъчна реклама, от която би трябвало музикалните компании да са повече от доволни. Не, явно българската действителност е друга - "Пишеш за наша група или публикуваш нейна снимка - ставаш ни длъжник!".
   И това е само едно от проявленията на непрофесионалното до абсурд поведение, с което се сблъскваме непрекъснато. Вероятно повечето от вас са забелязали, че в последния брой на списание "Про-Рок" има специални карета на статиите, където е обозначена датата на излизане на албума на интервюираната или представена банда, както и лейбълите, които го издават в чужбина и за България. Това беше направено единствено заради претенциите на "Вирджиния"/"Анимато". След това обаче, ПР-отделът им твърдо заяви, че и във всяко интервю, осъществено със съдействието им, трябвало да напишем изрично, че е взето с тяхна помощ?!? Такива били изискванията на лейбълите, които те представляват и с тях се съобразявали всички медии - от големите световни музикални списания до българските ежедневници (?!?). Ние сме слепци, че не сме виждали подобни казионни "благодарности" в нито едно чуждо списание или че сме изпуснали интервюто с NEVERMORE в "24 часа" или с BORKNAGAR в "Дума". Категорично отказахме и ще отказваме да благодарим в печатна форма на някой за това, че си е свършил работата! Ръцете ни биват извивани по всякакъв начин: "Искате снимки на наша група - платете 100 лева!". Да, звучи налудничаво, но и това е истина. А сега сме заплашени и с бойкот, означаващ, едва ли не, да не бъдем допускани до интервюта с групи като: NAPALM DEATH, CRADLE OF FILTH, IRON MAIDEN, RAMMSTEIN, ARCH ENEMY, SLIPKNOT, TRIVIUM, SEPULTURA, TYPE O NEGATIVE, SOULFLY, FEAR FACTORY, BORKNAGAR, GOD FORBID, DREAM EVIL, NAGLFAR, LACUNA COIL, JAG PANZER, MOONSPELL, MERCENARY, NEVERMORE, PARADISE LOST, SICK OF IT ALL, THE GATHERING, THE HAUNTED, TIAMAT и мн. др. Нужен ли е коментар? Да, и коментарите за тази парадоксална ситуация тепърва предстоят.
   Освен всичко друго, най-сетне, даваме и открит отговор на много критики, които сме получавали през годините по отношение на плакатите - за големина, качество, избор на групи и т. н. Трудно е, понякога невъзможно, да пуснем плаката, който ние или читателите ни искат, при положение, че трябва да платим за снимки или да го обезпечим с реклама.
   Все пак, ако се спирахме пред трудностите, нямаше да съществуваме вече над 5 години, нито непрестанно да се развиваме, така че - ще продължаваме да вървим напред и ще се стараем всячески да ви поднасяме интересна и ценна информация за любимите ви групи.
   Очаквайте в новия, 33-и брой на "Про-Рок", който ще излезе около 5-6 февруари, по-подробен материал за опитите за рекет от "Вирджиния"/"Анимато" спрямо единственото българско списание за тежка музика...

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (175)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.02.2007 09:55:41 отговори + 0 0
Лелките от вирджиния продължават да са много зле. Браво сатЪре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 8.02.2007 23:02:22 отговори + 0 0
Отивате на училище. Новините не ги преписваме, а ги превеждаме. Когато ексклузивен източник на новината е самия Blabbermouth, например някой музикант им е пратил нещо-си, или др. п., това го отбелязваме в новината.

Изключително голямата част от новините на самия Blabbermouth са прес-рилийзи, копи/пейстове от сайтове на групи, MySpace-страници, форуми и т. н., за което превеждайки от там няма основание да ги съобщаваме като източник.

И накрая, но не на последно място, цитат от Закона за авторското и сродните му права:

Изключения
Чл. 4. Не са обект на авторското право:
1. нормативни и индивидуални актове на държавни органи за управление, както и официалните им преводи;
2. идеи и концепции;
3. фолклорни творби;
4. новини, факти, сведения и данни.

И съвсем накрая, на последно място - лека нощ :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.02.2007 22:51:18 отговори + 0 0
а ако Blabbermouth ви поискат такси за новините дето преписвате от там - тогава какво правим??
ПОНЕ(!) ги съобщавайте като източник!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mutant 6.02.2007 16:17:06 отговори + 0 0
Опитайте се да се доберете до интервюта с групи въпреки писаците на мутрите от в/а.
2-3 такива интервюта, които завършват с този "материал е публикуван въпреки всички усилия на в/а това да не се случи" със сигурност ще предизвика някое обаждане "отгоре" - па и е добре да уведомявате самите групи, с които влизате в контакт, че се опитват да ви цакат по балкански.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2007 12:26:02 отговори + 0 0
Ама 'сички колко сте злееееееееееееее... За втори път го казвам, ама просто ми писна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


GOGO 3.02.2007 18:20:04 отговори + 0 0
Е просто не пишете повече за техни групи!
Те ще загубят повече от това...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рак Дева 2.02.2007 17:35:43 отговори + 0 0
уеуе тез гадове властилюбци!! Верно че без тех не може ама много взеха да си позволяват и срам немат на всичкото отгоре! Чудно дали ги въртят на Kerrang или MetalHammer примерно тия номера?!

Ама нашето Про-Рок си рулира спрямо тях, така че бой със зъби и нокти и ко трябва и с друго!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 1.02.2007 09:55:01 отговори + 0 0
Ф тоа рет на мисли, и ас искам бесплатна реклама... Щото вие се продавате, защото аз ви купувам (и не само ас... Едно каренце и за мене с личните ми данни, кратка биография,предпочитани музики и убава сминка (може и грЪдната ми обиколка да фпишете)....


И ЕДНА ПРИМОЦИЯ!!!
Който фен си купи най мн екземпляри на Про- Рок!, следващия брой- на корицата... сминка ф цел рЪст...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hip_69 1.02.2007 09:50:18 отговори + 0 0
ас разкрих пЪкления план на ПиаР-ите.... то техното не е само безплатна реклама...
По- долу некой беше споменал, че 'Вирджиния' идва от virgin (т.е.сички там са virgin)... Ми, дайте им по едно каренце, ама така по-гоуемичко.... и координатите им, мое да исползват списанието като Малки Обяви За Запознанства.... Хм, и по 100 кинта на снимка.. ЕЕЕЕ, ми как не, то с кфо ше си купат червена рокля за пЪрвата среща (и после прах за пране {от скЪпите}, с който червеното ше остане червено за по дЪлго)..... ;D СЪжалете ги.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.01.2007 21:52:43 отговори + 0 0
много ясно че сами си правят и продават пиратските цд-та, що иначе да го допускат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


демон 31.01.2007 18:36:20 отговори + 0 0
Чета и не вярвам - тези компанийки 'представители', не само, че нищо не правят, а само се оплакват от пиратството - някой видя ли да борят сергийте на Славейков - толкова години под носа им продавали 'собствените' им издания (а може и наистина пиратките да са били техни издания), сега тръгнали на дребно да искат да цуцат пари и безплатна реклама!!!!
Аланкоолу, кой така ви е учил, бе - Бай ти Ганя Балкански ли????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

към АЗ 31.01.2007 14:34:58 отговори + 0 0
аре верно да се разкараш, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Без сутиен 31.01.2007 12:15:23 отговори + 0 0
Езикова иди-дойди, ама какво значи "умствена култура" )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 31.01.2007 12:04:50 отговори + 0 0
Пиша ви тук за последно, просто за да повторя че чета и следя списанието, просто някои неща ме дразнят и за това споделям. Пийс (Това го казвам на Ингилизки, взимам си бележка от Иво, но живеем в свободна държава все пак). Поздрави на всички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.01.2007 11:51:21 отговори + 0 0
tоя "аз" е някой дет ви има зъб (туутх) - няма съмнение (не се даубтваме) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 31.01.2007 11:10:49 отговори + 0 0
Az, пич, преди да даваш мнения за всичко, моля те научи български език. Елементарни правописни грешки (обикновенно, дет, щото) и използване на тъпи чуждици (шит, пинвате, фриендшип, сори, билийв ми, пийс - а, стига, бе!!! 100 % английският ми е много по-добър от твоя, но за разлика от теб не се правя на идиот!)за които има достатъчно добри български думи-еквиваленти показват само и единствено ниска езикова и умствена култура. Хайде стига толкова, че ми писна от тъпаци. Дори да беше прав пак нямаше да обръщам внимание на мнението ти - дори само поради факта, че си неграмотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.01.2007 10:46:44 отговори + 0 0
Така. Вярно, че се поувлякох и за какво - за да споря с някой, който на всичко отгоре не разбира какво сме му написали в новината.
От тук нататък, който иска да обсъждаме, полемизираме или каквото - да заповяда в нашия форум, има и специална тема за целта. Тук -
http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/1611140.

В коментарите няма да се допускат повече диалози.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.01.2007 10:41:23 отговори + 0 0
сатир, защо не баннеш този дебил? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.01.2007 10:30:42 отговори + 0 0
Ама ти дори не си прочел добре този текст, иначе нямаше да питаш има ли нещо друго.
Сега, специално за теб, няма да го преразказвам за емнайсти път.
Виж по-горе - шест абзаца са, около 3000 знака. Моля, не пиши повече, преди да прочетеш внимателно и да проумееш всичко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 31.01.2007 10:26:04 отговори + 0 0
Пиша тук от моята си позиция и затова не намесвам медията/медийте с които съм в някакви отношения.

Второ, не съм казал че вие сте виновни, за да е шит комуникацията, обикновенно и 2-те страни са оакали по нещо.

Промо-снимки, казваш. Супер, значи вие сте си в правото, тогава къде е проблема, защо пишете по 1 страница скучен текст и го пиннвате най-отгоре, никой не може да ви закачи. Вие сте си в законовото право, къде е смисъла да пишете, след като не могат да ви барнат. Или има и нещо друго?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 31.01.2007 10:09:15 отговори + 0 0
"Ако са ви казали да плащате - ще палщате."

Рече и отсече :-O
Пак те питам - в медия или в ПР-отдел работил ли си? От позицията на какъв говориш за професионализъм и т. н.? Кажи това, а не продължавай да се правиш на умния професор.

Да, ако бяхме имали нормална комуникация с тези по-горе, нямаше да се стига до тук, а как тъй реши, че ние сме виновни, за дето нямаме?!?
Щото не плащаме? За промоционални снимки. Отвори речника на думата "промо" и спри да ни занимаваш с въздухарските си твърдения. Влезеш ли в спор, трябва да вадиш доводи и доказателства, а не да плещиш празни приказки за спорта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 31.01.2007 10:01:46 отговори + 0 0
Ако са ви казали да плащате - ще палщате. Пък като не можете или няма да пишете или ще фалирате.

А ако бяхте имали нормална комуникация с тези по-горе няма ше да се стига до тука. Казах че медийните партньори не си плащат един на друг.

Фриендшип над всичко дет се вика.
ПС: Не ми вади мненията извън контекста. Някакси не е честно ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.01.2007 09:54:00 отговори + 0 0
Ха-ха, това за анкетата е вярно, трябва да се увековечи :-D


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 31.01.2007 09:47:58 отговори + 0 0
За теб имам две неща да посоча. Включваш се тук по въпроса със следното:

"Ще плащате. За всичко се плаща."

След няколко разменени реплики, пишеш следното:

"Според мене не трябва никой на никой да плаща пари."

Коментарът е излишен. Е това пък е "българско лично мнение" :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 31.01.2007 09:38:14 отговори + 0 0
Ох пичове четх, четох и накрая се и отказах.
1 - защо сте сложили поле за коментари, след като тук може да има само 1 мнение.

2 - Аз и Мо6но изказваме лично мнение.

3 - Не съм страна по въпроса, заставам по средата в която вие се обяснявате и оправдавате, според мен няма какво да се обяснявате и да създавате поредната медийна истерия. Комуникирайте с мейджър компаниите, а не с Вирджинките (опс, веднъж спечелих диск от тях - подкупен съм сори) като не ви изнася. Според мене истинските професионалисти си вършат работата , а не занимават аудиторията си с проблемите. А да забравих вие сте списание от феновете за феновете. В това няма лошо, така сте по-искрени даже. Аз си се паля щото за пореден път се доказва т. нар българска работа, и не е от страна на Анимато, билийв ми.

Евала на хората, които не гледат с капаци на очите.
ПС: Поукротете го Стиф в последните ревюта само мейдън и тривиум са му в устата, споко де яки са (мейдън де, тривиум на живо са пълно зле миналата година се убедих) нека не сравнява всичко с тях. Пийс
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ 30.01.2007 23:11:47 отговори + 0 0
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 30.01.2007 23:09:40 отговори + 0 0
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.01.2007 22:38:01 отговори + 0 0
ха-ха-ха-ха-ха, скийте банера в резултатите на анкетата ))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.01.2007 20:19:44 отговори + 0 0
@ digimortal - а хващал ли си манго да краде кайсии от пазара?
Какво ме интересуват предположенията ти - ако посочиш едно такова интервю в "Про-Рок", съответно и откъде е препечатано, слагам те тебе на корица и ти плащам хилядарка. В евро!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

digimortal 30.01.2007 19:28:53 отговори + 0 0
Предполагам, че всеки един от нас е "хващал" български печатни издания в измама! Какво имам в предвид?
Тъй наречените мними интервюта на групи, които са си обикновени препечатки от западни музикални издания с незначителни авторски добавки с цел да се заблуди читателят, че въпросният автор наистина е взел интервю дадена група.
Такива мними интервюта са си чиста гавра, както с интервюираните така и с читателите, но винаги са лесно разконспирируеми !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 30.01.2007 16:27:05 отговори + 0 0
Satyr, кефиш ме с ироничния стил на писане, честно.
Иначе за себе си мога да кажа, че покрай статии и ревюта в "Про-Рок" съм купил над 30-ина диска от магазина на списанието.
Това е единствено и благодарение, че съм прочел нещо в "Про-Рок".
Тези апокрифници от "Вирджиния"/"Анимато" (к'ви са тези "Анимато", само те се знаят, май) нека да четат тук и да видят какви ругатни, псувни и попържни отнасят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 30.01.2007 13:52:28 отговори + 0 0
Нещо не те разбрах.
Защото закона казва, че като сме направили интервю, ние имаме авторските права върху него. По отношение снимките - авторска отговорност слагаме и сме слагали винаги, когато е необходимо.
И бих посъветвал всички, преди да дават съвети - да отворят 5-6 списания, да отворят и "Про-Рок", да погледнат къде, как и какви благодарности и "кредити" има и после да пишат тук :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бла бла 30.01.2007 13:42:57 отговори + 0 0
един вид ако вие сте направили снимките имате
копирайт и можете да ги побликувате
ако снимките са от друг източник трябжа да го опоменете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bla bla 30.01.2007 13:39:44 отговори + 0 0
закона казва друго
за да има разре6ение турете там пустите работи и толко
същото е и като при издаването ма музика без разре6ение само 4е става въпрос за снимки
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SAMSARA 29.01.2007 23:35:56 отговори + 0 0
ТЕЗИ ОТ ВИРДЖИНИЯ АКО ПЪК РАЗБИРАТ ОТ МУЗИКА,БАСИ ТЪПИТЕ ****,НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИШ НЕЩО И ДА СИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА ОТ ГРУПИТЕ И ДА ЧЕТЕШ ЗАКОНА ЗА АВТОРСКИ ПРАВА И ТЕМ ПОДОБНИ, ВИВА ПРО-РОК Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


One More !!! 29.01.2007 23:35:29 отговори + 0 0
Ама т'ва мнението на този ако мога така да го назова "Балкански тъмен субект"(СМЕХ)е супер тъпоумно от всичко написано досега.Аман от простаци в тази държава бе мамка му. :-(((((((((((( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StormWarrior 29.01.2007 23:19:23 отговори + 0 0
Kum ReWired

Ами принципно даже практиката е групи да си плащат за да се появят в диска към някое списание, а не обратното...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 29.01.2007 22:19:49 отговори + 0 0
Ха-ха, да беше това или само това, щях да си взема една седмица отпуск и така да го усъвършенствам, че да получат апоклептичен удар ;-))

Иначе, вярно, че нашият магазин продава повече метъл за един месец, отколкото те за цяла година 8-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2007 22:07:48 отговори + 0 0
Хехе, че не ми е ясно какво толкова се чудите.Ясно е, че магазина ви им бърка в здравето и си търсят причина да се заядат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опа 29.01.2007 21:50:58 отговори + 0 0
Е на тва (пред)последното мнение не мога да му схвана логиката(ако има такава) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


смех 29.01.2007 20:46:48 отговори + 0 0
Извинявам се за правописните грешки, ама се ядосах! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

смех 29.01.2007 20:37:53 отговори + 0 0
С удоволствие изчетох всички писания на дребните душички, правещи се на многознаещи и много отворени. Браво на вас! Не заслужавата не списание, не заслужвата една весникарска изрезка за любимите си групи да четете! Или - не - заслужавата точно вестникарски изрезки, където да пише че Доро Пеш е вокалист на Хелоуин!! Какво правите тука изобщо? Или някой ви прати?! Чували ли повече от две метъл групи?

Все едно, само не забравяйте довечера като си лягате да проверите съседа ви видял ли е че сте изпуснали въздуха и на четирите гуми на колата му ********!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lizardman 29.01.2007 19:36:39 отговори + 0 0
то да се организираме срещу Вирджиния е най-лесното нещо. може по много начини да се осъществи и то много лесно. затова съветвам най-искрено служителите на тази фирма да проявяват специална загриженост при взаимоотношенията си с Про-Рок, инак ще паднат доста глави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozz Music Varna 29.01.2007 17:55:33 отговори + 0 0
За CD-тата нещата стоят така:
Една група или ЛЕЙБЪЛ ако искат тяхна песен да се съдържа в такъв сборен диск към списание е наясно, че този диск не би трябвало да повлияе на цената на въпросното списание понеже е с рекламна/промоционална цел.
Следователно този диск трябва да се самофинансира, което означава че за всяка песен вътре, самия изпълнител или неговия издател/продуцент е заплатил на списанието към което е диска. По този начин /групата/продуцента/лейбъла си заплащат за този начин на рекламиране. За списанието е добре и престижно, за музикантите е още един начин за добиване на популярност, а за издателите/продуцентите - много малък дял от бюджета за реклама и промоция. Разбирате надявам се че най на печалба е краният потребител т. е. феновете. По този начин се отбягва и оправданието - "изтеглих си еди си какво от интернета за да го чуя и ако ми хареса ще си го купя". Така получаваш нужната информация free и ако си доволен - действаш (кой както намери за добре).

Съжалявам за обширния и може би ненужен пост.

Поздрави!

Веско Марков
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ReWired 29.01.2007 17:20:33 отговори + 0 0
забравих да добавя: някой спомена за тениските по-надолу.
наистина, НИМА някой може да си представи как ме спират на улицата и ми казват "ае пич, ти си дал 50 кинта на ония в магазина...ама знаеш ли, че това е група, която ние представляваме, и на тази тениска никъде не пише това....жалко, тряа ни платиш правото да я носиш"
хахаха!
и още нещо: доста от вас искат СД към списанието, ИМЕННО с такива промо материали на чужди и БГ групи, каквато е практиката на доста места...
е, представяте ли си колко трябва да се ръсне списанието за да получи някое демо парче в такъв случай, а?
представете си как ПРО-РОК излиза със СД, пълно с ДЕМО парчета...на скромната цена от 50 лева.
хахаха.
егати ПАЗАРА си имаме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ReWired 29.01.2007 17:15:39 отговори + 0 0
с подписки такива неща не се решават, видно е от доста примери...
най-добре е в конкретния случай да се уведоми лично компанията-издател, както и съответната група.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 29.01.2007 16:12:33 отговори + 0 0
Вижте, хубаво е по всеки спор да се чуят и двете гледни точки/пойнтс обаче в случая мисля че за всеки относително интелигентен човек е видно, че става въпрос за откровена гавра с набиращото още по-силен устрем списание “Про-рок”. Така че хайде по подобие на проф. Вучков да не оръщаме внимание на “тези 1-2 % от многомилионната ни аудитория”, които се опитват да потушат вълната на недоволство. И към Сатир – ако измислите някаква форма на културен обществен протест (примерно подписка), с който да отвърнем на атаката на Вирджиния/Анимато, аз лично съм “за”. Всичко друго са само празни приказки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormwarrior 29.01.2007 14:18:23 отговори + 0 0
Ами аз мисля, че компаниите изобщо не знаят какво правят представителите им в България за техните продукти. Или по-точно какво НЕ правят и как отричат като цяло немалка част от потенциалните си клиенти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikki 29.01.2007 13:24:41 отговори + 0 0
Направете една анкета под формата на подписка , за да може мнението на феновете да се види и евентуално да се представи пред Вирджиния Рекърдс"/"Анимато Мюзик" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozz Music Varna 29.01.2007 11:34:51 отговори + 0 0
За интервютата редът е следния:
Компанията която кани в България определена група има в договора клауза за интервюта, която горе долу гласи, че нещата се договарят между местния промоутър и букинг агенцията или мениджъра на групата. Местните представители на ЛЕЙБЪЛА издател не фигурират абсолютно никъде. Ако групата е добре настроена, не са изморени, местния организатор не се направи на важен - няма никакъв проблем за интервю (отново никъде не става дума за някакви представители). Просто предварително се пуска заявка от определена медия, за да може все пак да се изготви някакъв график и всичко е О.К.

Така че мисля за интервютата на групи които така и са в България (вероятно дори без знанието на въпросните "ПРЕДСТАВИТЕЛИ") няма и няма да има никакви проблеми.

Поздрави,
Веско Марков
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


grishata 29.01.2007 10:56:34 отговори + 0 0
Абе тия от "Вирджиния"/"Анимато" що не ме хванат за "шмайзера" ?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lord Vickeron 29.01.2007 10:50:41 отговори + 0 0
Видях мнения, които ни запитват, защо правим обществено достояние целия този фарс? Считаме, че нашите читатели са достатъчно интелигентни, за да могат да си направят изводи. Когато получаваме писма "защо няма интервюта с Shadows Fall или Rammstein", то отговора ще трябва вече да го даваме не ние, а Вирджиния / Анимато.

Най-тъпото в цялата история, е че тези компании считат метъл феновете за някаква зомбирана прослойка, която въобще няма смисъл да бъде работено с нея. За тях промотиране се прави само ако има продажби....сякаш промотирането не е да се увеличават продажбите. Те просто искат първо да видят, че се купува и тогава да промотират. За това и нямат никаква политика, а се опитват да извиват ръце. Няма нито една печатна медия в България който да отразява метъл музиката, но за тях Про-Рок е банда нещастници, които трябва да се научат да им играят по свирката. Но забравят че зад нас стоят всички наши читатели, а зад тях.....

Нека всеки от вас каже, колко реклами е видял в музикалните магазини, че е излязъл нов албум на Napalm Death, Cradle Of Filth, Trivium, KSE? Нормално е една компания да прави реклама, за да научат феновете за продуктите. Колко от вас знаят кои фирми представлява Вирджиния, някъде да сте видяли интервюта с техни артисти. Всяка компания лепи плакати,или нещо от сорта...Да споменавам ли, дали сте виждали тениски на Trivium, на KSE???

Предполагам че сега някой ща каже, защо да се правят разходи, като в България никой не купува...но и никой няма да почне да купува без да му се предлага качество. Преди години и музикални списания не се купуваха....защо има списание Про-Рок?

Не очаквам да има официален отговор от тяхна страна, защото те не признават медията Про-Рок. Ако знаеха какво означава медия и верни фенове, никога нямаше да се забъркат в подобен скандал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 29.01.2007 10:12:24 отговори + 0 0
А тук става въпрос за плащане на промо материали.
Който е виждал такива, знае - на тях пише:

"NOT FOR SALE! For Promotional Use Only."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 29.01.2007 10:08:44 отговори + 0 0
Не е ли време всички да престанете с тези простотии?
Сатир - не е нужно да даваш отговор на всеки олигофрен, който ръси глупости. Така нито ще му "отвориш очите", нито ще постигнеш нещо позитивно в каквато и да е насока. Глупакът си е глупак, няма лек за такива. Колкото до тези които поддържат идеята за плащането - ако вие бяхте шефове на музикални компании сигурно щяхте да искате пари от групите с които имате договор за всяко дадено от тях интервю и публикувана снимка. Много умно... само дето ако беше така нямаше да видите и 1 снимка и да прочетете и 1 интервю дори с Metallica примерно. Кой би платил и 1 цент за интервю с тях през 1983 година? И ако нямаше интервюта кой щеше да си купи и 1 техен албум след като дори не ги е чувал? Е, вие вероятно мислите, че след като имате договор с 1 група, то ви принадлежат и снимките им и всичко което имат. Ако например аз бях писател и исках да популяризам името си какво щях да направя според вас? Да отида в редакцията на някое списание и да кажа "Ей, дайте ми малко кинти и ще ви позволя да ме интервюирате, за вас това е голяма чест"? Това не го правят дори най-известните и продавани артисти, но може би според вас не е правилно и трябва да се промени. Между другото никоя фирма не организира концерти на групите си - затова всички имат договори с т.нар. booking agencies и т.н. Мислите ли, че издателите трябва да искат пари за тези концерти от организаторите им или от самите групи? Вероятно... И като казах Metallica, Вирджиния или каквито са там издадоха за БГ "Ride The Lightning" и "Master Of Puppets" (може би и други, но за тези 2 знам със сигурност). Имам доста познати които са си купили тези 2 албума на дискове и странно, нито един от тях не си е купил БГ изданието... Защо ли? И преди някой идиот да започне да бълва глупости за пиратство и т.н., всички мои познати са си купили официално издадените дискове. Някой да е видял някъде в България реклама за тези албуми? Аз не... може би са искали да им се плати за това. Да, почти за всичко се плаща, но не за абсолютно всичко. А понякога трябва да се свърши и малко работа... Е, това е, изгубих достатъчно време в обяснения за дебили. Чао.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 29.01.2007 09:52:09 отговори + 0 0
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 29.01.2007 00:37:52 отговори + 0 0
дехманайзъра е от някоя пернишка групичка и го яд че не сте писали за него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2007 00:25:29 отговори + 0 0
Браво! Борете алчните издателски акули! И покрай тях борете и тъпигьозите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 23:59:38 отговори + 0 0
Към Debrainizer-а (обезмозъчения) - Много, ама наистина много групи сме направили известни или по-известни в България. Защото излизаме тук и на български. В Тайван може и никой да не сме направили известен. Влез във форума ни, да видиш колко много хора казват, че са открили тази или онази банда чрез списанието. И чужди, и български. Да не говорим за писмата, които получаваме, за резултати от анкети и пр., и пр.
И вече ми писва да се разправям с малоумници, но няма да престана, а ще наричам нещата с истинските им имена.

Към не(мошно) - като ти е интересно - айде изкачай бленувания отговор на Вирджиния, пък тогава се обяснявай отново, защото се въртиме във все едни и същи обяснения, а в това нищо интересно няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към DEHUMANIZER ! 28.01.2007 23:23:05 отговори + 0 0
Абе теб някой пита ли те сега та се обаждаш там,kaто черана радио станция бе.Я си сей там на седника мирно и не се обаждай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

slave to the power 28.01.2007 23:14:28 отговори + 0 0
О, Дехуманизирани, чуй гласa на бедните духом :-D

Сега сериозно. Говориш глупости. При един нормален пазар Про-Рок би увеличило продажбите на много групи, ама се сещаш колко диска мога да си купа със заплатката и то след като си платя тока, парното... В коя държава живееш?????

Не съм кой знае какъв фен на списанието, но уважавам това, което правят и те специално мен ме отвориха на няколко от групите, които имаха концерт и аз отидох.

[цитат]Закона господа ще ви удари с пълна сила, а големите компании ще ви диктуват, щото в крайна сметка се продава техния продукт.[/цитат]

Освен "големите компании" да им наложат рекет и да им изискват колкото си кинти искат???? И така групите им да не бъдат представени по никакъв начин в България? Нещо няма логика. Утре очаквам компютърната фирма, от която си взех компа, да ми поиска пари, че на моята кутията стои тяхна лепенка с лого, телефон и и-мейл, хахаххх ;-)

Иначе към списанието имам препоръка да отделя по някой ред и за Индъстриъл.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Hargor 28.01.2007 23:02:44 отговори + 0 0
Влез на сайта на Armageddon Music, на Spinefarm и на кой ли не и ще видиш, че тези лейбъли имат секция за пресата, където свободно се предоставят промо материали. Дисковете, снимките, прес рилийзите и пр. Roadruner ги дават на наште олигифрени, за да ги предоставят на медиите, зада промотират продуктите им. Ще плащате, така трябва,не знам си кво... НИКЪДЕ, АБСОЛЮТНО НИКЪДЕ няма такава практика да се плащат промо материали. Те са за това,за да се дават на пресата. Ама от неинформираност, тъпотия и селски тарикатлък някои са решили да изкарат 5лв примерно.

"големите компании ще ви диктуват, щото в крайна сметка се продава техния продукт "

Наистина ли от казаното до тук не разбра, че това не е практика и не се диктува от големите компании, а от някакви селски пръчки, които не знаят за какво става дума?
И наистина ли не разбира
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DEHUMANIZER 28.01.2007 22:23:42 отговори + 0 0
Satyr - 2007-01-28 20:50:03
Правим пари чрез известността на другите? Нали медиите правят известността, о, гений на шоу-бизнеса :-D

И коя група от международна величина ПРО РОК направи известна????
Айде пък и от българската сцена?!?
Закона господа ще ви удари с пълна сила, а големите компании ще ви диктуват, щото в крайна сметка се продава техния продукт .
И без категории и епитети SATYR-искаш субективно мнение -имаш го! Ясно!! -о, гений на шоу-бизнеса :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 28.01.2007 21:56:00 отговори + 0 0
За преден път на преден план испъква простотията.Хората от списанието са напълно в правото си да се нервират на подобен род изнудване,каквото в случия е явно налице.Най-тъпото в слечая е,че SATYR не един идва пъти обясни на приматите,как стоят нещата.И ако от въпросната компания имаха различно мнение или поне малко са заинтересувани от сътрудничество с про-рок,те отдавн да бяха пуснали някое изявление.Явно или въобще не им дреме,или това е жалък опит на може би дадено лице да извлече някой и друг лев от това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 28.01.2007 21:44:41 отговори + 0 0
Аве не мога да разбера какво ме свърззвате с вирджиния. Едиственото общо между мен и виджиния ще е, това че може би ще съм си купил някой техен диск. Нима не може човек да симпатизира на списанието, но да има различно мнение по даден въпрос. Аз не знаемам ничия страна. Не мога да кажа,кой крив, кой прав. Предполагам, че и двете страни са си виновни. Това, което искам да кажа е, че не сме чули другата страна,а веднага се нахвърляме. Нещата може да не стоят както ни ги представят тук.

Аз пиша, защото ми е интересно, а незащото защитавам някого...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 20:50:03 отговори + 0 0
Правим пари чрез известността на другите? Нали медиите правят известността, о, гений на шоу-бизнеса :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Към DEHUMANIZER ! 28.01.2007 20:35:15 отговори + 0 0
Аре бе ти сигурен ли си !!! Я пък тоя к'ви ги дрънка без да мисли.Да му се чуди човек на акъла?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DEHUMANIZER 28.01.2007 20:27:33 отговори + 0 0
Че имат право хората!
Айде пишете само за аматьорски български групи да видим дали ще ви купува някой. Като правите пари за сметка на известността на другите -ще си плащате.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 17:39:21 отговори + 0 0
пропускате малки подробности :
споменатата фирмичка си обзавеждат новия офис с мебели от италия ( не помна фирмата ) стуващи десетки хиляди евро а освен това половината от тази фирма ли е какволи е собственост на нове холдинг което ме навежда на нечистиви действия ............

а и пиарите им са все още невежи ако това е истина ( за статията по горе )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 15:59:21 отговори + 0 0
Или пък защо се връщат отново и отново да отговарят?
Защо AZ се пали?
Да не би да е страна по спора?
Аз мога да се паля, защото съм.
А тези - хем не ги интересувало чак толкова, хем и не спират да идват и да ни убеждават в нещо, съшито с бели конци...
Ако някое списание, което четеш и е например за картофи, реши да пусне статия с обвинения срещу някой си вносител на картофи, ще хукнеш ли непрестанно да му обясняваш как не бива да прави така и как не е прав?
Ще хукнеш, ама друг път!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lizardman 28.01.2007 15:54:05 отговори + 0 0
"Същото което ще направят Вирджиния (ако въобще си направят труда да го направят)"
Добре де, аз не разбирам едно:колко тъп трябва да си, че да не можеш да се усетиш кое те издава? Имам чувството, че служителите на Вирджиния/Анимато са пуснали децата си в някоя интернет зала, за да проведат "медийна война".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 28.01.2007 15:27:25 отговори + 0 0
забранете достъпа на аз и мошно до сайта!
като във форумите дето има profan-filter
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 14:34:18 отговори + 0 0
Много лесно :-)
За разлика от ПР-ките на Вирджиния, които за пръв път са чули тази група, когато са разбрали, че идват в България, ние, не само ги знаем, но това лято в Каварна имахме удоволствието и да се запознаем лично с Барни. А той не е глупав и още след един-два въпроса, които му зададем, усеща че срещу себе си има хора, навътре в музиката му и с удоволствие отговаря :-)

Така и не можах да си представя как ще долети някоя харпия, ще го ритне по контузения крак и ще каже "Не! На тези няма да даваш интервю!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 14:33:57 отговори + 0 0
Колко сте зле сичките... Малиииииии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 14:24:34 отговори + 0 0
а как сте взели интервю от Неъпълм Дет, ако ви има бойкот? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 14:03:25 отговори + 0 0
Да, обаче, заемаш позиция. На теб няма да ти пречи, ако и на корицата на списанието си сложа бележката от химическото чистене, нали? Обаче - такава практика няма и така не се прави. Както няма практика да благодариш на местния представител, че ти е осигурил интервю с артист, който представлява, защото на него точно това му е работата.
Колко пъти да го повторя?!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mo6no 28.01.2007 13:58:31 отговори + 0 0
"Виждам и друго - двама души, да приемем - против нас. А те какво правят - един-два коментара да изкажат мнението си по никакъв начин не им стигат. Не - те се връщат отново и отново да си отстояват негативната позиция и един вид да ни казват как не сме прави или колко сме некадърни, че не можем да се оправим сами.
За мотивацията на такова поведение има всичко на всичко два варианта - или отявлено хейтърство срещу Про-Рок или интереси на страната на Вирджиния/Анимато.
Толкова е прозрачно."

Изобщоне съм против вас. Напротив купувам си списанието. Просто съм на мнение, че е съвсем нормално да представите нещата така както ви е угодно на вас. Същото което ще направят Вирджиния (ако въобще си направят труда да го направят). И аз не мога да заема позиция докато не чуя и другата позиция. Ако сте задължени законо да го правите, направете го, ако не сте задължени не го правете, но с глупости от типа "не е честно" не става, защото то много неща са нечестни, но след като не можеш да ги промениш се примиряваш с тях. На мен лично няма да ми пречи да пише "интервюто е предоставено балогадерение на"...

И не пиша от офиса на Вирджиния, а от този на родителите си...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 12:29:39 отговори + 0 0
Как няма да го притеснява?Агент е тоя колкото и да го отрича!
Евала,че изнасяте тая информация,трябва да се борите срещу изедниците!!!
Ние сме с вас!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 28.01.2007 11:52:47 отговори + 0 0
А дали трябва едно радио или една телевизия да плаща на местните представители на дадена група за това, че излъчва в програмата си техни песни? Честно казано аз нямам еднозначен отговор на тоя въпрос, но ми се струва, че по тая логика и Верджиния са подходили към печатните медии, след като укротиха електронните))
Поздрави...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 11:48:54 отговори + 0 0
И много го притеснява тази страница, която ще излезе в списанието
:-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 11:12:23 отговори + 0 0
Пак говориш от името на всички читатели :Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 28.01.2007 10:41:27 отговори + 0 0
пичове, сори че ви превъзбудих така. Аз сам съзнавам колко съм задръстен , зле и тн. Но въпреки всичко мерси за 'комплиментите', явно вярно като се появи някой с по-различно мнение се почва патаклама. Четете си в следващия брой цяла страница "оу тия колко са гадни", после ще стане още нещо и накрая списанието току виж придобило обществено-социален характер, и половината станало "оу другите колко са гадни, но ние сме най-великите". Просто това са си отношения между фирми и ние читателите не трябва да бъдем занимавани , камо ли пък на цяла страница.

Хайде аз отивам да лекувам сринатото си от вас самосъзнание с малко биричка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 10:32:10 отговори + 0 0
от последните постинги е кристално ясно че аз е някоя мобилна труженичка от вирджиния. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tool Of The Devil 28.01.2007 02:52:38 отговори + 0 0
"Ех а де да бях момиченце, животът ми щеше да е далеч по-лесен..."

Абе айде да не говорим по тоя въпрос! Не че нямам какво да кажа, ама не е по темата!

Разбирам изказва6ш мнение. Ми изкажи го, пък всеки, като иска да те разбира.
Защо се опитваш да ни обедиш в нещо?
Нито ти ще успееш, нито ние ако опитаме.
Ината е шит, ама ти не си ли инат в момента?
Няма смисъл от тоя спор, щот никой няма да приеме чуждите аргументи и да се признае за победен.

Peace...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

******* 28.01.2007 02:22:38 отговори + 0 0
AZ = абсолютно задръстен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 02:06:05 отговори + 0 0
кво се занимавате с тоя глупак???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 28.01.2007 01:32:35 отговори + 0 0
"ДОБРИТЕ ПАРТНЬОРИ СИ ПРАВЯТ ВЗАИМНО РЕКЛАМА"

Ами, нищо по ценно от това. И след като ние така или иначе им правим реклама - непрекъснато и по всякакъв начин, а от там ни правят проблеми, хайде помисли малко, събери две и две и стига ми губи времето!

P.S. Все пак пропусна да кажеш като какъв си работил. Щото, ако е като оператор на млеконадойна централа, нали се сещаш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 28.01.2007 01:29:40 отговори + 0 0
ПС: Това долното бях АЗ, пропуснах най-важното:

ДОБРИТЕ ПАРТНЬОРИ СИ ПРАВЯТ ВЗАИМНО РЕКЛАМА

А какво по-ценно от това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.01.2007 01:25:16 отговори + 0 0
Работил съм и продължавам да работя. Не се бия в гърдите че съм професионалист, защото това е смешно, тука групи свестни почти няма, та музикални журналисти ще има (това го казвам по отношение на писането за БГ изпълнители, което си ми е на мене страстта, да не се обидите никъде не поставям под съмнение Вашите умения и възможности и което е най-важно - вашия труд).

Според мене не трябва никой на никой да плаща пари. Не че е лошо, но във вашия конфликт просто смисъла е никакъв. Ако вие пишете предимно за техни артисти (а това се случва често), а те са представителите за БГ, би трябвало вече да сте направил и изградили едно хубаво 5-годишно партньорство с тях. А не да се карате на дребно.

Идеята е че вие наистина можете да им осигурите някаква готина реклама в списанието, а пък те като съвестни партньори да ви помагат с интервютата, да ви пращат някакви новинки на мейлчето (не че вие вече няма да сте ги разбрали ;-) ) и да ви подсигуряват с наградки за някакви игри. Това си мисля аз че е най-нормално. Вярно вие си взимате интервюто и вие си го пишете и вие си го издавате, но те ви свързват с човека. Аз си мисля че не става въпрос дали ще гледаме пъпчивото лице на Адам от КСЕ или не, явно вашите отношения с Вирджиния/Анимато са били прекалено обтегнати и то заради това че нито едните, нито другите са правели компромиси и са градили приятелство. Ината е шит нещо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

leprocy 28.01.2007 01:20:03 отговори + 0 0
A бе AZ в нормалните държави за реклама се плаща а не обратното ..не се бъркай в неща които не разбираш.За какво да плаща списанито? За това че всеки месец рекламира техни групи ли?Никъде никои не иска да му се плаща за безплатна реклама.Точно от това в голяма степен печелят големите лейбъли.Колкото по голяма е рекламата толкова е по голяма и печалбата и затова списанието трябва да плаща ли?Точно Вирджиния трябва да платят така се прави ******** такъв! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 01:00:10 отговори + 0 0
Удобно е да си мобилен, спор няма :-)

"Просто изказвам мнение че да напишете 1 страница "те колко са гадни и ни репресират" е повече от безмислено... "
"Просто след като те са официални представители на Роудрънър и сие, и са казали дайте 100 кинта или малко място за реклама (надали искат да слагате плакат на Вирджиния), ще трябва да дадете.

Мисля че е напълно законно и те са си в правото. "

Това от позицията/познанията на какъв го казваш? В медия работил ли си? Или в ПР-екип? Питам само, не за да не ти кажа, че ако не си, не си прав, а да преценя тежестта на мнението ти. И не - няма да те разубеждавам, а ще се върна на това, което казах и вече няма да потретвам:
Ако е нормало и те са в правото си да искат пари и реклама за снимки, то е ощо по-нормално и ние сме в правото си да искаме в пъти повече за тяхна група на корица. Нещо по това съждение да ми кажеш искам? И да не е "ами, искайте тогава", защото окончателно ще си проличи, че нищо не разбираш от това как се прави списание за рок музика в България.
Лека нощ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 28.01.2007 00:47:03 отговори + 0 0
Сатире прекалено много се палиш, не мразя никого, още по-малко списание което прави нещата от фенове за фенове, а се връщам тук и пиша защото думите се тълкуват неправилно. Аз съм мобилен и нямам постоянно "работно място", работата ми е такава.

Просто изказвам мнение че да напишете 1 страница "те колко са гадни и ни репресират" е повече от безмислено... След такива неща се появяват хора като AnTi-pRoMo ?!?%$#@ дето вече и концерти в протест на музикалните компании искат да организират.
Самата истина е че вие като фенове се палите, и реагирате като такива. Едно време и аз като ми се налагаше да пиша нещо в предишната ми работа и някой юзер ми противоречеше и аз реагирах така, тъй че те разбирам чудесно. Просто след като те са официални представители на Роудрънър и сие, и са казали дайте 100 кинта или малко място за реклама (надали искат да слагате плакат на Вирджиния), ще трябва да дадете.

Мисля че е напълно законно и те са си в правото. Съвсем отделен е въпроса дали това е правилно спрямо вас, нас които четем или Килсуич Енгейдж дето сега са на турне из щатите и ама въобще не ги интересува кой на кого поискал цената на два техени билета...

А Ингилизкия в гимназията го научих.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 28.01.2007 00:03:57 отговори + 0 0
Така-а, много се радвам, че ме нямаше известно време, та всичко по-долу да бъде изписано. Какво виждам там - виждам много хора, които ни подкрепят и го правят съвсем естествено - идват, прочитат новината, пускат си коментара и толкоз.

Виждам и друго - двама души, да приемем - против нас. А те какво правят - един-два коментара да изкажат мнението си по никакъв начин не им стигат. Не - те се връщат отново и отново да си отстояват негативната позиция и един вид да ни казват как не сме прави или колко сме некадърни, че не можем да се оправим сами.
За мотивацията на такова поведение има всичко на всичко два варианта - или отявлено хейтърство срещу Про-Рок или интереси на страната на Вирджиния/Анимато.
Толкова е прозрачно.

Специално на AZ ще кажа две неща - първо - в събота вечерта ще ти е малко трудно да пишеш от офиса на Вирджиния, щото той е затворен, нали? Ако си толкова дързък - излез от анонимността и/или драсни един коментар в понеделник от работното си място да те видим тогава :-D

Второ - Всичко се плаща, казваш.
ОК, ако ние платим за плакати или изобщо снимки на някоя група, то лейбълът й трябва да ни плати десеторно, за дето сме я сложили на корица. И по ирония на съдбата в последния брой на корица са Trivium. Е? Кой на кого да плаща?
Ако искаш мога да ти направя и достъпа до сайта ни платен, щом си толкова пазарно настроен. Става ли? :-D
Да се съсредоточим и на друга част от изписаното от теб - на едно място пишеш, че... двете страни имат какво? "Поинтс"? Какво значи това, тоя език не го говоря? Но много искам да знам, защото в писмо до нас от ПР-отдела на Вирджиния виждам следното:
"затова ето няколко пойнтс оттук нататък"
Къде го учите тоя език, да отида и аз да се образовам? :-)
И не ми излизайте с някакъв глупав пример че в Интернет в някакво интервю имало бележка с чия помощ било направено. Дайте линкове към такива интервюта. За всеки ваш аз ще ви дам 100, 1000, че и повече линка към интервюта, където няма подобни благодарности. Но това е отклоняване от темата, защото говорим за печатното издание Про-Рок. Не ми обяснявайте и за малки буквички или какво щяло да ни струва. А ми покажете едно интервю в Рок Хард, където пише "взето с помощта на Роудрънър-Германия". И докато някой не покаже това, а тръгва да ми разсъждава във вашия стил - просто да ходи да се скрие някъде. От срам!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.01.2007 21:55:55 отговори + 0 0
Съжалявам и се извинявам на някой ако съм го засегнал лично. Просто казах как културните хора в културни държави решават културно проблемите си. не с петиции а с действия. мисля че който трябва ме разбра по правилния начин, сори само че пиша малко повечко като текст, просто съм си такъв. И аз лесн осе паля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 27.01.2007 21:55:48 отговори + 0 0
И защо да ни занимава? Защото има различно мнение ли? И аз съм на мнение, че информацията, която е дадена в статията по-горе е сложена избирателно както му е угодно на авторът й и може би вдействителност нещата стоят по друг начин. Интересно ми е какъв ще е отговорът на Вирджиния, ако въобще има такъв. Защото може и да сметнат "Про-Рок" за твърде незначителни, че да си губят времето с тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към AZ !!! 27.01.2007 21:44:35 отговори + 0 0
Престани да ни занимаваш с твойте си мнения тука.Много те моля ако искаш да спориш с някого има си и други форими и нет-адреси.На мен лично ми писна да ти чета тука мненията! Всеки има прао на мение и личен избор,но стига си си ни занимавал с твойте мнения тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 27.01.2007 21:18:37 отговори + 0 0
банера не е безплатен - това е партньорсто. Те ти осигуряват интервюта и материали за плакати и ненам си какво. Че може и награди за някаква игра да ги изкрънкаш, като Тангра. Пък ти им слагаш банерче. Къде ти е проблема. Просто пич ти явно не се занимаваш с такива неща а и не четеш внимателно. Ех а де да бях момиченце, животът ми щеше да е далеч по-лесен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.01.2007 21:16:42 отговори + 0 0
AnTi-pRoMo ?!?%$#@ Опа тфа го написа докато и аз пишех не го видях. Пич ти си супер зле. Концерт-протест. ХАХАХАХА. "Зависта - типично българска черта"... Все някой ви е виновен на такива като теб. КАжи ми с какво пречат Про-роците на някаква фирма която основната и дейност е да продава новия албум на Стинг или Нели Фуртадо? Нещо не виждам връзката. Тука нещата са много по-надълбоко според мене. Хайде спрете с този коул-фор-а-уор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2007 21:13:55 отговори + 0 0
Пък като искат хората сложете им едно банерче 5 на 5 сантима на 15 страница примерно
БЕЗПЛАТНО? НАЛИ ЗА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩАЛО? ВЪРВИ СЕ СКРИЙ, ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ МОМИЧЕНЦЕ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.01.2007 21:12:05 отговори + 0 0
Оу, сбъркали сте ме. Не съм Вирджинка (кажете на Сатира да ми провери ИП-то, ако не вярвате). Аз съм просто човек който си купува списанието чат-пат, не съм му нито фен нито съм против него, но това да се прави от мухата слон е малко тъпо. В крайна сметка да се оправят помежду си, сега и заради Про-Рок вс. Вирджиния ли да носим лентичка от типа на НЕ СТЕ САМИ. Това само доказва как сами не можете да си разрешавате проблемите и за това търсите публичност, разчитайки на избирателно подбрана и селектирана информация. Убеден съм че и двете страни имат поинтс, ама да правите поредната медийна кампания е вече шит. Аз искам в следващия брой тази 1 страница дето ще ни занимавате с глупости да я запълните с някакви новинки примерно. Пък като искат хората сложете им едно банерче 5 на 5 сантима на 15 страница примерно. Това се нарича медийно партньорство за незнаещите. А пък ако не се кефите комуникирайте си директно с Роудрънър или Сенчъри или направо с групите, какъв е проблема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AnTi-pRoMo ?!?%$#@ 27.01.2007 21:09:04 отговори + 0 0
Щом,като нещо се продава и върви добре в България и хората го заобичат разбира се,че ще се намерят и такъв тип хора или господа,който да му потърсят сметката.И то,защо ами много просто ако трябва да се позамислим то е толкова просто и логично:Защото горепосочените фирми не могат и не искат да се примирят с факта,че едно списание,като "ПРО-РОК" се продава много добре и то е за хеви и хард рок метал и е вече пета(5)година на пазара.Ами как та това е повече от тревожен факт за тези музикални фирми едно списание да се задържи толкова много време и то къде ами на българският BG весникарски пазар.Как и откъде накъде това списание продължава да излиза и да се продава ако не много добре,то поне добре.Та това е повече от шокиращо и стряскащо за такъв тип господа едно такова списание да излиза вече пета година.Няма как зависта и злобата са типично бългаски черти.Най-добре ще е хората работещи в списание"ПРО-РОК" да направят някакъв метал концерт по-този повод с наши,а защо не и с чужди метал групи в знак на протест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 27.01.2007 19:54:05 отговори + 0 0
Елементарно е - над 15 години си купувам дискове и винаги си ги поръчвам директно от реалните издатели - само от тях. Сега вече е съвсем лесно, можете да си ги поръчвате и по Интернет. Е, да, малко по-скъпо излизат, но си струва дори само заради десетките писма, които съм получавал заедно с дисковете и които звучат общо взето по един и същ начин - "By the way we have a distributor in Bulgaria." Xa-xa. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SatanicWarmaster 27.01.2007 19:48:40 отговори + 0 0
хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2007 19:45:59 отговори + 0 0
Към AZ -ти си много зле бе момиче.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2007 19:39:33 отговори + 0 0
AZ стила ти ми прилича на типична "вирджинка" да не работиш там случайно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 27.01.2007 18:52:15 отговори + 0 0
Не слушам дет, ама това не значи, че не уважам групата и не съм наясно с нейното огромно значение за стила, но от мене едно браво! на групата, че в рамките на 5 месеца уважи нашата Чалгария, че продължава да радва толкова много почитатели. Също така браво и на почитателите, че посещават такива мероприятия и така нашата концертна сцена се уголемява!

P.S. Абе няма ли да пускате вече някоя новина за новия брой? Вече не се събирам в кожата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


AZ 27.01.2007 18:43:01 отговори + 0 0
Я;и пичм ти сам го каза. И какво излиза - Едно списание се продава по-добре отколкото албумите на групите (Вирджиния/Анимато не издават списание доколкото аз знам). Значи всички предпочитат да четат за групите но не и да ги слушат? Или просто си ги теглят от нета. Тези пичове са внесли една камара жестоки НОВИ групи на цени от 20 кинта за готин оригинален диск. Да не говорим че според мене е смешно да се твърди че въпросната фирма иска по 100 кинта за сника на нензмсикояси група, при това от списание с тясна аудитория (метълисити и производните им).
По въпроса с интервютата мисля че е етично да се споменава кой ви е осигурил свръзката. В крайна сметка това е един ситен текст момчета, и този дето го чете хич не го и интересува, така че къде е проблема.
Това е моето лично мнение, съжалявам ако не се покрива с вашите. А за Напалм видях жестоки интервюта по интернет медиите и си беше написано изрично кой е ударил едно рамо. ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BG-REALITY !!! 27.01.2007 18:32:02 отговори + 0 0
AZ - 2007-01-27 17:04:48
Ще плащате. За всичко се плаща.
========================================
Абе пич ,колко пъти трябва да ти се обяснява едно и също нещо,че списание "ПРО-РОК" е съмостоятелно издание и няма нищо общо с такива музикални фирмички,като "Вирджиния Рекърдс"/"Анимато Мюзик".Ти толкова ли си глупав,че да не го разбереш това нещо.То така излиза,че ако си купя фанелка от някакъв тука в БЪЛГАРИЯT метал шоп на някоя метал,хард рок или каквато и да е група и тръгна с нея по улицата трябва да плащам данък на горе написаните музикални фирмички. Самата истина е,че списание "ПРО-РОК" продава много по-добре и в пъти повече за полвин година и се радва на много повече популярност отколкото музикалните продукти на споменатите фирменца(по-горе).И разбира се това тревожи и притеснява някой хорица от този бранш.Ами така е от край време на някой,като му тръгне продажбата и много хора го заобичат и уважават ,то все ще се намерия някой,който да го тушира ,смеже или смачка.Типично по-бългаски-(ориенталски).
P.S. Тук важи с пълна сила онази древна и мъдра шопска приказка за НАНЕ И ВУТЕ: "Я НЕ САКАМ ДА СЪМ ДОБРЕ.Я САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2007 18:23:54 отговори + 0 0
AZ, и ти ли си поредното жалко чат превъплъщение на Virginia Records? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AZ 27.01.2007 17:04:48 отговори + 0 0
Ще плащате. За всичко се плаща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vile 27.01.2007 14:23:45 отговори + 0 0
поредната прекрасна селска проява... важното е да не се давате... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


срам 27.01.2007 13:37:53 отговори + 0 0
ами то да има оригинална метъл музика, разпространявана от тези Вирджиния рекърдс, че да си я купиш. метъл групите, които издават за България, се броят на пръстите на едната ръка. не че има и кой да я купува де... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 27.01.2007 12:47:01 отговори + 0 0
Абе какво е виновно списанието, че никой в БГ не си купува оригинална музика? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 27.01.2007 11:31:05 отговори + 0 0
хах...

никакъв опит на Вирджиния не съм. Просто изразих личното си мнение...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikki 27.01.2007 11:03:35 отговори + 0 0
Бих казал само едно- ЕВРЕЙСКА РАБОТА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

leprocy 27.01.2007 10:13:07 отговори + 0 0
Прав си Tool Of The Devil че трябва да се пише на на големите леибъли какво става тук.Отдавна Вирджиния рекърдс се е превърнала в перачница на пари а момите ,които са там просто изпълняват това ,което им се каже.Едва ли техен приоритет е музиката и изпълнителите които те представляват в България.Какво очаквате от хора дето всяка вечер са по чалга заведенията?!Лошото е че скоро всичко ще се разбере и пак най-големите губещи ще сме ние феновете.Според мен първо трябва да си фен и да разбираш музиката,да правиш всичко заради музиката и чак след това да се занимаваш с разпространение.Тази работа трябва да ти носи наслада а не досада като при тези от Вирджиния.Според мен е крайно време в тези фирми да дойдат истиски фенове и може би нещата тогава ще тръгнат към по добро ....кой знае! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Tool Of The Devil 27.01.2007 04:09:53 отговори + 0 0
Абе не знам дали "Roadrunner", "Century Media" и пр. ще обърнат някакво внимание, ако им пишем, ама нищо не пречи да опитаме...
Пък ония П***и нека си роптаят и да си мрънкат! Ако щат косите си да скубят!
Вие изобщо не ги е***йте за две стотинки.
К'во ще направят? Ще ви съдят? ПХАХХАХА

От тия "разпространители" ми се повдига!
Даже не знаят стойността на музиката, която разпространяват! За тях тя не значи нищо! ПОЗЬОРИ!
Да вървят по дяволите!

Кво си мислят, че ще ви изръсят няк'ва глупост а вие като пъровите малоумни, ще им се вържете?!

На всичкото отгоре, ще ми говорят от името на народа. Да си бЕха признали кои са, бърем нямаше да изглеждат толкова жалки в опита си да привлекат вниманието. Внимание, което не заслужават!

Гледам и не вервам на ушите си!!!
Само в България може нещата да се обърната така, че да плащаш на някой, щот му рекламираш продукта...
Ще ми каже ли някой, кога ще спрат теия простотии у нас?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Filthy 27.01.2007 00:53:36 отговори + 0 0
А аз така се зарадвах на плаката на CoF даже си взех два броя заради този плакат да сложа един и в училище блях да *************************** ей вярно било че хубавите неща не минават току такасе пак сме в българия де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lizardman 27.01.2007 00:50:15 отговори + 0 0
еее, втория опит(mo6no)беше доста по-добър. айде момчета(или квото се водите), можете да се справите. По настоятелно, накрая ще обърнете цялата аудитория на списанието срещу него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bat Garo 26.01.2007 23:30:38 отговори + 0 0
F**K THE F****N' F*****S VR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 26.01.2007 21:50:51 отговори + 0 0
пичовете явно се опитват да искарат някой лев по принципа "не е луд тоя дето яде баницата..." само че тук вместо баница ще ядът .... народен ... I Rock , You Rock - We Rock !!! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.01.2007 20:36:17 отговори + 0 0
Значи нищо не ни спира да пишем! : Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

proGGer 26.01.2007 20:02:03 отговори + 0 0
Ситуацията е повече от комична... Satyr, Stiff, разбрахте ли, имаме още много да учим от каките-амазонки. Не е зле да се изпрати писмо до мениджмънта примерно на Cradle Of Filth: "Приемете, молим, въпросната сума. Ако не го направите, опасяваме се, няма да можем да сложим плакат на групата ви..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мундес 26.01.2007 19:30:32 отговори + 0 0
"ако не искаме да загубим разпространителите за страната"

кви разпространители, вки пет лева?!.. трябва час по-скоро да се избавим от такива "разпространители"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darksorrow 26.01.2007 19:26:33 отговори + 0 0
само като видя такова:

"Второ много сте смешни в България"

и изпадам в душевен оргазъм. може би щото авторът на това е женски полов орган?

дано не ме цензурират, гледам да съм културен..

по темата - ми по нея коментар едва ли е необходим. като гледам и вие знаете вече какво е най-удачно да се направи. да се даде гласност. голяма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 26.01.2007 18:18:14 отговори + 0 0
готова съм да пращам )))))))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.01.2007 18:14:14 отговори + 0 0
Мен пъ съ ми смешни таквиз коментари :Р. Ние тук ако не се подкрепяме, от чалгарите ли да чакаме подкрепа ; D.
Ама хайде някой да даде мейли към лейбълите и да почваме да пращаме писма или да почакаме малко, ако не искаме да загубим разпространителите за страната ;Р.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.01.2007 18:12:04 отговори + 0 0
Чудесна "логика". По нея престъпниците не трябва да влизат в затвора или никой да не узнава за престъпленията им :-DDD
Защото, нали - нямат право да ги вършат :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 26.01.2007 18:08:09 отговори + 0 0
Е като няма право защо се слага изобщо новината? То и аз мога да си искам да ми се слага реклама, но никой няма да ми обърне внимание. Ако найстина нямаха право не бихте пускали тази новина изобщо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.01.2007 17:43:48 отговори + 0 0
Всичко, което твърдя - мога и да го докажа. IP-адресите се пазят и имам такъв от virginiarecords.com.
Също така, мога да докажа абсолютно всяко едно твърдение в горната новина, от това, че никъде няма подобна практика с изказване на благодарности, до опита за рекет от страна на Вирджиния/Анимато.
Което автоматично означава, че никой няма право да ни иска реклама, за дето сме му пуснали плакат. И, за да се сетиш и сам това, не се иска много повече от елементарна логика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 26.01.2007 17:38:09 отговори + 0 0
Сатир твърди, че онзи човек е отВирджиния, но освен той някой друг може би да докаже това. Защото на него му е изгодно да твърди това.

Второ много сте смешни в България като почнете да се оплаквате така. Ако си мислите, че мен ме интересуват тези неща. Аз просто си купувам списанието и тези работи изобщо не ме интересуват.

Казвате, че нямат право, но явно го имат щом толкова пискате...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 26.01.2007 17:27:56 отговори + 0 0
Тия са, ебати, бакалите! Дотам ли стигнаха тези нашенски псевдо-музикални компании, че да се опитват да изкарат някой кирлив лев толкова долнопробно?
Аз предлагам на такива, като "Вирджиния"/"Анимато" да им спретнем един бойкот. Ай, сектир.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 17:08:15 отговори + 0 0
Много са зле тези. сигурно не знаят за групите които представляват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 26.01.2007 16:49:12 отговори + 0 0
алчността няма граници.... колкото повече лапаш, толкова по-алчен ставаш, ама като някакъв молиеров скъперник, дето му се свидят триците...

дайте да направим една бакалска сметка: едно многотиражно cd барабар с обложката, целофанана и кутийката има себестойност 1-2 долара... т.нар. "мейджър лейбъли" продават въпросното cd за 20 долара (да речем). изпълнителят взима 6% от едровата цена (освен ако не е някой super star със специален договор)... определено, лейбълите лапат. не е чудно, че все повече банди си качват албумите за свободно теглене, но и го продават - а феновете, веднъж изтеглили, после го купуват от самата група. нищо чудно, че един от "мейджър лейбълите", чийто "представител" е виржиния, дудне и срещу mp3-те, и срещу myspace и youtube... (като им стиска, да се борят с мърдок)

не стига, че печелят многократно от търговията, не стига, че са се стиснали като кокошки и не плащат реклама по специализираните медии (като Про-Рок, Бруталика, Зла Вечер), не стига, че не осигуряват промо материали... ами и да им плащаш, ако примерно си имал "наглостта" да се свържеш с офиса на Century Media, примерно (нееднократно съм го правил и съм получавал какви ли не снимки)?.. ай сиктир ве
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Muri 26.01.2007 16:26:07 отговори + 0 0
да го ***** от "Вирджиния Рекърдс"/"Анимато Мюзик"!!!
ебати смешниците!бравос!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 26.01.2007 16:24:36 отговори + 0 0
Ако бях на ваше място щях да пиша веднага на чуждите лейбъли и да наклепя Вирджиния зловещо. Също така бих писал и на мениджмънта на групите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dagon 26.01.2007 16:21:06 отговори + 0 0
Stiff, това за некомпетентността на момиченцата от Вирджиния е най-вярното нещо. Как да направят вярна промоция на новия Cradle или на новия Trivium, като чуват тези групи за първи път, а ако си ги пуснат, ще им побелеят косите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FIRE 26.01.2007 16:15:28 отговори + 0 0
А на корицата сложете снимка в цял ръст на целия PR-отдел на Вирджиния ))) хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 26.01.2007 16:01:09 отговори + 0 0
някак странно е това, имайки предвид факта, че про-рок реално е единственото издание което систематично рекламира групите им, малко ми прилича на приказката "подай на кучето пръст и то ще ти захапе ръката" и как така ако от про-рок са толкова жестоки не се оплакват и други лейбъли в другия брой сложете плакат на Вирджиния/Анимато - може да мирясат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 26.01.2007 15:41:15 отговори + 0 0
това с писмата до лейбълите ми харесва добра идея Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dr_Juga6villy 26.01.2007 15:30:37 отговори + 0 0
Не виждам кво се чудите. В нашата държава все още няма правилно функциониращ пазар, със своите неумолими пазарни закони. Тук все още разни ДКМС-елементи се опитват да правят нещо средно между НЭП и планова икономика. "Комсомолците" смятат, че това че държат нечии права, значи автоматично, че всички трябва да им плащат членски внос.После обаче излизат по разни телевизии и се обясняват като Бухарин пред Сталински процес как "от новия албум на Депеш Мод продадохме едва 2000 бройки, което е нищожно малко, ау, ужас, къде е сега другаря Берия, че да се заеме със случая!".И изобщо, фирми като Рива Саунд, Вирджиния и Едита винаги са ми приличали на герои изкочили от роман на Гогол - гротескни до безобразие и с усет за реалността гравитиращ около абсолютната нула. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ReWired 26.01.2007 15:29:26 отговори + 0 0
напълно съм съгласен със Станлеъ.
доколкото съм запознат компаниите по света дори САМИ захранват медиите, напълно безплатно, със информация, снимки, плакати, ДОРИ със НЕИЗЛЕЗЛИ на пазара още албуми, за да могат журналистите да загреят феновете.
а иначе изходи колкото искаш - що не екипа на Про-РОК да не драсне два-3 реда до изброените групи и да им съобщят мило, че ТЕХНИТЕ представители за България НЕ желаят феновете на сътветната група да имат информация за тях?
или пък другия вариант са независимите лейбъли, хахахах.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMI 26.01.2007 15:28:51 отговори + 0 0
Майтапът настрана - трябва да пратите официални писма до лейбълите, представлявани тук от Вирджиния и Анимато - "Добър ден, мило лейбълче, така и така, в България трябва да си плащаме, за да промотираме вашите артисти". Ще настане неописуем потресТ в централите, вервайте ми!
Представям вашите продукти и ви плащам, че ги представям - е т'ва си е революция в маркетинга! ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стефан маринов 26.01.2007 15:06:23 отговори + 0 0
пускайте ги по пързалката! те са си нагли от край време! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стифф 26.01.2007 15:02:43 отговори + 0 0
Направих бързо проучване през последните няколко дни. Никъде по света няма подобна педерестка практика. Освен това е срамно, че години наред не можехме да вземем нормални интервюта от ключови банди, защото в България имаме представител, който дори не знае кои точно артисти представлява. Да направиш плакат на артист е все едно да направиш реклама на лейбъла му. Не съм чувал досега някой да плаща задето прави реклама. Виж, обратното важи винаги. Само че някой жестоко се е объркал, ако смята, че сме шепа ентусиасти, които ще си траят. Съвсем скоро за проблема ще разберат вички, които трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гимли 26.01.2007 14:56:15 отговори + 0 0
Веселко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ABBATH_Veliki 26.01.2007 14:43:31 отговори + 0 0
Браво ПРО-РОК!!! Ето точно такива неща от кухнята, които се явяват нещо като "препъни камъчета" за вашето развитие и усилия да ни давате информация от първа ръка доказват до какво ниво сте стигнали! А то е МНОГО ВИСОКО. Тея от Вирджиния да си мерят приказките и претенцийките!!!
Аз ви подкрепям напълно и ви желая още дълги години да сте номер 1 списание за праведна музика в България
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 26.01.2007 14:36:06 отговори + 0 0
)) Мерси, олекна ми, че не съм изпуснал нещо важно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.01.2007 14:33:53 отговори + 0 0
Ако има с Borknagar в "Дума" - да :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 26.01.2007 14:32:10 отговори + 0 0
"или че сме изпуснали интервюто с NEVERMORE в "24 часа"...
Satyr-e, само да се подсигуря, има ли такова нещо в този вестник?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EMI 26.01.2007 14:28:34 отговори + 0 0
Цялата тази родна практика с лицензиантството е по определение порочна. Пък комбинацията некомпетентност-арогантност на дружината амазонки от Виржджиния е само допълнителна екстра.
PR-а им работи добре само когато става въпрос за личния имиджмейкинг на кака Саня. Останалото - o, sancta simplicitas!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Станлеъ 26.01.2007 14:21:39 отговори + 0 0
Понякога наистина се чудя, как изобщо са станали представители на известни лейбъли "Вирджиния Рекърдс".В цял свят компаниите дават мило и драго на медиите за един вид безплатна реклама, а тук искат и дса си плащаш. Мисля, че трябва да си пооправят каталога на предлаганите заглавия, защото като са пуснали по един два албума на няколко групи, не значи, че са постигнали кой знае какво за разлика от списанието, което от фенска прищявка се превърна в единственота независима и професионална медия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FIRE 26.01.2007 14:05:00 отговори + 0 0
И аз съм ЗА касичката ))))
Слагайте, момчета! Всички на помощ! )))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 13:53:21 отговори + 0 0
MoonspelL ; Р. Няма да престанете с грешките около тази група ;Р. Memorial!
Съгласен за касичката, бързо се организирайте, че мен няма да ме има!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 26.01.2007 13:27:50 отговори + 0 0
Направо предлагам довечера на NAPALM DEATH да бъде поставена една касичка (може и боклукджийско кошче) с надпис "Помощи за Виржиния/Анимато"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FIRE 26.01.2007 13:22:39 отговори + 0 0
Ми да - то е ясно, че от там идва )))))))))
Ако бяха пичове щяха да се държат като такива хахахаха а не като ощипани и незадоволени моми хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.01.2007 13:20:59 отговори + 0 0
тва Вирджиния от ''virgin'' ли идва - сички там са девственички/стари моми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FIRE 26.01.2007 13:18:54 отговори + 0 0
Хахаха, браво Mrazek! )))))) Страхотна идея! ))
Ако може да ни удържат директно от заплатите хахахах
Тия от Вирджиния явно съвсем са я окъсали! Вместо да ръсят мозък да вземат да прочетат някоя книжка как се прави добър PR, че май само за анти са се абонирали хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 26.01.2007 13:10:46 отговори + 0 0
От Вирджиния/Анимато са рекетъори. Това съм го разбрал отдавна и евалата, че се опълчихте пичове. И аз ще го направя скоро, ако нещата продължават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mrazek 26.01.2007 13:10:03 отговори + 0 0
"да се учите на това-онова" - това да не е някой паркетен трик а-ла евгейний мин'чев, джиджи-биджи-ляхлябиби?.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lacuna_coil 26.01.2007 13:06:17 отговори + 0 0
:evil:Оффффффф,нямам думи.Тия от "Вирджиния рекърдс/Анимато Мюзик" са големи смешковци !!!Нямам търпение да си взема новия брой Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mrazek 26.01.2007 13:01:03 отговори + 0 0
Предлагам всички да плащаме десятък в размер 22% от брутния си доход на Вирджиния, че въобще някога сме дръзнали да си помислим да слушаме, гледами, слагаме плакати на техни артисти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Boodoom children 26.01.2007 12:57:48 отговори + 0 0
Тези от "Вирджиния"/"Анимато" са големи смешници.Ако"Roadrunner", "Century Media" и "EMI" видят как "Вирджиния"/"Анимато" разпространяват техните групи на музикалния пазар в България веднага ще прекратят договора си с тях.Това според мен е лично е нарочна атака срещу списание Про-Рок на някой май хич не му харесва.И как ще му харесва нали чалгията трябва да е навсякъде.Другото е , че добре , че го има списание Про-Рок, защото никъде другаде в българския печат не се засяга изцяло темата за тежката музика, а списание Нов Ритъм стана голяма мазня.Така, че тези от "Вирджиния"/"Анимато" да не реват много , защото с никаква работа искат да изкарат пари на чужд гръб.И стига вече с това гнусно комунистическо тип съветско мислене за метала бе хора, живеем в 21-век, влязохме в ЕС.А също и стига сте пълнили главите на децата ни с Чалгия и с педераси от телевизията. Това е и САМО ПРО-РОК,ПРО-РОК,ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, ПРО-РОК, чакам новия брой с нетарпение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.01.2007 12:55:05 отговори + 0 0
Да, ама като съм ги хванал вече, сега и зад друго IP, пак ще ги хвана :-)
Паднаха в клопката като немец при Курск, паднаха 8-)

Но по-важно е следното - неумелият опит да се направят на "гласа народен" тук не показва нищо друго освен поредната доза вопиющ непрофесионализъм. То, все едно пък можеше и друго да очакваме, ха-ха-ха :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 26.01.2007 12:48:55 отговори + 0 0
Satyr-e, баце, покажи им как се прави, друг път да знаят да се крият през друго ИП Иначе да - напълно съм зад вас, момчета! Нещата, които искат тея келеши, никъде ги няма. И наистина факта, че и без това им правите реклама е не малък. Хората които откриват нови групи, го правят чрез информация - ако няма информацията, няма и групите, а тези които са запознати с някакви величия, са запознати, защото тези величия нямат нужда от реклама (съответно мп3- от нета) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пират 26.01.2007 12:44:59 отговори + 0 0
Грозно! Не само нагли ами и влезат тук да се правят на гласа народен! не така мили ми вирджинки, коя от коя по грозни и комплексирани, знаем че интернета ви убива бавно, ама и като се сетите от къде е тръгнала вашата фирмичка и с парите на кого натрупани от какво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 26.01.2007 12:28:58 отговори + 0 0
С общи приказки и клишета нищо не правите, а последните два коментара долу са с подозрително приличащи си IP-адреси, които като проследя излиза следното:
mail.virginiarecords.com :-)))
Това се очакваше, айде изненадайте ме малко, де :-D
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EvilQueen 26.01.2007 12:25:38 отговори + 0 0
що занимавате феновете с личните си драми, като сте толкова загрижени? това как работите си е ваш проблем, как изглеждате също, в какъв тираж и с ква регулярност излизате. всъщност защо не направите "единственото бг метъл списание" безплатно??? светът ще стане по-добър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 12:22:12 отговори + 0 0
глупоста е проблем на глупака, не на този който съзнава че човека срещу него е такъв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 26.01.2007 12:20:35 отговори + 0 0
Такъв отговор и сам можех да си натракам - неподплатени с нищо голословия. Но както пише по-горе - никой от нас не е сляп. Не говорим за екзобиология, че да ми даваш частни уроци, душке, а за неща, които могат ясно да се видят от всеки. Черно на бяло :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 12:17:25 отговори + 0 0
душо, частните уроци много поскъпнаха. няма да те светкам на нищо, просто ти казвам че бъркате. успех, има много да учите още. иначе си купувам списанието редовно и хич не ме интересува как си оправяте нещата в кухнята. ама сега като виждам че в нея бродят хлебарки не ми става приятно. има правила които трябва са се спазват. това е демокрацията. другото е анархия. успех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyr 26.01.2007 12:14:53 отговори + 0 0
Така ли?
Първо - ти откъде научи, че ако ползваме снимка на CoF за плакат, после трябва да дадем рекламно каре на лейбъла, че да го научим и ние? :-D
Второ - Покажи ни списание например "Rock Hard", "Metal Hammer", "Terrorizer" или което и да е, където под интервю например с Nevermore пише "осъществено с помощта на еди-кой-си".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 12:02:35 отговори + 0 0
само да ви кажа че от анимато са прави. и ако искате наистина да ставате от фензин, нормално списание трябава да почнете да се учите на това-онова. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2007 11:42:29 отговори + 0 0
нема ваши,нема наши групи!вси4ко е метал!всичко е на феновете!как 100лв за снимка?!
тъпи ********!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dev 26.01.2007 11:06:39 отговори + 0 0
Хаха, нагли копелета. После що съм свалял mp3'ки от Интернет... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:)) 26.01.2007 10:48:49 отговори + 0 0
Всичко това говори че вие се котирате и ставате все по известни и неудобни за другите.Не разбирам от тия работи с ПР и лицензите маедно трябва да знаете - Уесно Неа

и ние продължаваме с вас защото We All Fuckin' Rock !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".