Предстои второ издание на рок шоуто на Шеки за авторска музика

18 сеп 2014, 11:18 ч. 711 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Атрактивният рок вокал Ивайло Ранов - Шеки наскоро стартира амбициозен проект за авторска музика, а второто му издание вече предстои.

Първото "Sheky’s Rock Show" се роди през април и определено стартира с успех. Второто издание на мини рок феста ще бъде отново в рок бар "Rock It", на 24.09.

Участие в рок шоуто на Шеки ще вземат само български банди, с различни стилови рок наклоности и от различни градове. Това са VOICE&FINGERS (Пазарджик), DREAMWILD (Ботевград), DARK SPIRIT (Пловдив)и разбира се Шеки, но вече не като вокал на Sheky & The Bloodrain, а като лице на прясно сформирана банда. Групите ще изпълнят авторски парчета, но и по няколко кавъра, за да покажат признание към рок легендите, от които са вдъхновени.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


охо 18.09.2014 20:33:18 отговори + 1 1
Че той не стана ли популярен с кавъри на Ози и Сабат? Пха, авторска музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

neverland 18.09.2014 21:45:00 + 2 0
Стана. Ама не популярен, а стана за смях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джоба 18.09.2014 17:06:07 отговори + 1 0
на дарк спирит барабаниста даси гледа железата и данесе занимава с глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Палячо 18.09.2014 12:37:01 отговори + 7 1
Рок шоуто но Шеки...
Да ходи да прави шоу в цирка!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 18.09.2014 11:24:23 отговори + 9 1
Клоун! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".