Предстои юбилейно издание на "Come Taste The Band" на DEEP PURPLE

7 сеп 2010, 08:43 ч. 198 / 2 4
пред./следв.
На 25 октомври във Великобритания ще излезе юбилейно издание на класическия албум на DEEP PURPLE "Come Taste The Band" по повод 35-годишнината от появата на творбата. Изданието ще е на два диска, като първият ще включва ремастрирана версия на албума, плюс сингъл-версията на "You Keep On Moving". Второто CD ще представлява отново целия албум, но ремиксиран от Kevin Shirley (LED ZEPPELIN, IRON MAIDEN) с помощта на Glenn Hughes. Дискът ще бъде допълнен и с два неиздавани инструментала, записани по време на сесиите за "Come Taste The Band".

още за:

Deep Purple


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хм 11.09.2010 15:23:58 отговори + 0 0
мн. добър албум, почти няма слабо парче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 7.09.2010 19:07:58 отговори + 0 0
Wow,това е доста интересно мнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal fan 7.09.2010 16:53:28 отговори + 0 0
Аз пък мисля!!!Всеки албум без Блекмор заслужава внимание!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 7.09.2010 16:12:02 отговори + 0 0
Този албум,не мисля,че заслужава това внимание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".