Предстоящи събития в клуб "Live & Loud" през тази седмица

14 дек 2015, 00:22 ч. 643 / 2 8
пред./следв.

   Следва информация за предстоящите събития в софийския клуб "Live & Loud" за седмицата 14-20 декември:

16.12.2015 - концерт на ODD CREW & HELLVETICA. Врати: 20:30 ч./Старт: 21:00 ч., билети – 15 лв.
17.12.2015 - концерт на NO OMEGA (Швеция) и MATERIC (Русия). Вратите отварят в 21:00 ч. Входът е 10 лв.
18.12.2015 - DTE & BALKAN STATION present SUBCULTURE. Начало 22:00 ч., вход свободен
19.12.2015 - концерт-промоция на албума на HATE CAMPAIGN. Врати 21:00 ч., вход 8 лв.
20.12.2015 - благотворителен метъл концерт за малкия Валери с BLEAK REVELATION, VOKYL, NIGHTMARE, SOURCES OF I, OCCULTUM, BELGARATH, EUFOBIA, KHAN, DIMHOLT. Начало 17:00 ч., вход 8 лв.

 

още за:

Live & Loud


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Вал 15.12.2015 13:15:19 отговори + 2 0
Много благодаря, че организирахте концерт на womb of maggots. Беше незабравимо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Toad 14.12.2015 15:10:05 отговори + 2 5
Вчера бях в клуба и добро впечатление ми направи хубавата сцена и прекрасен звук. За съжаление ще се съглася с избора и цените на бирите. Тоалетните наистина са недостатъчни. като цяло давам средна оценка на клуба. Все пак отивам да слушам и гледам групи не да се напивам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саурон 14.12.2015 14:40:10 отговори + 10 1
Много добър клуб, на перфектно място и с идеално озвучаване! Цените за такъв идеален център са напълно разумни. Дано да успяват да правят по-често концерти и други интересни събития. Аз пък съветвам всички организатори и фенове сами да го проверят и преценят. Успех на начинанието и стискам палци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Expensive and Shit 14.12.2015 11:04:47 отговори + 4 14
Снощи бях на Death tribute-а в този клуб за първи път. Доста мизерно, скъпо, тясно, без въздух (не ми се мисли кво ще става когато е препълнен). Общо взето пълен failure! Съветвам всички организатори да си изтеглят събитията от там и да ги правят някъде другаде. БТВ на средата на подиума пред сцената има стъпало... WTF!?!? там със сигурност при първото пого някой ще се претрепе кат мърша :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Live & Loud 14.12.2015 12:20:48 + 14 1
реплика:
- мизерно?? - ти досега да не си бил на концерти само в Royal Albert Hall? Я ни кажи в кой друг клуб, в който ще направят трибют за Chuck е по-немизерно?
- скъпо? - цените са напълно идентични и даже по-ниски в сравнение с другите подобни клубове на подобна локация.
- питахме поне двейсетина от присъстващите(включително хора от погото) и всички отговаряха, че климатизацията им е достатъчна.
- стъпало - щом си бил там, би трябвало да си забелязал, че имаше пого почти постоянно и никой не се претрепа(освен това въпросът с въпросното стъпало ще бъде решен в най-скоро време).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 14.12.2015 14:40:08 + 3 8
Искаш пример за по-евтин и по-хубав клуб, но не по-лошо ако не е по-добро място за концерти - Mixtape 5 В Строежа, който също е в центъра (вярно малко по-тесен, но не много), бирата също е 3 лева. Още един пример - Rock It. И във Фенса пиенето е значително по-евтино. Или вие се сравнявате с диско- и чалготеките? Надвам се разбирате, че на 4 лева консумацията просто ще падне и хората ще къркат отпред. Дойдох снощи с надежди за това място, но определено имате своите минуси.

Общо взето Mixtape 5 е класи над вас от към избор на алкохол, достъпност на цените, наличие на безплатен гардероб, климатизация, пространство и разположение, както и по капацитет на тоалетните. Има 3 мивки и 2 тоалетни - една мъжка и една женска. Не случайно имаше хора, които пикаеха по кофите за боклук пред клуба, което може би ще ви създаде проблеми в бъдеще.

А като си говорим за тоалетни, може да хванете да оправите малко и кенефите в Ложата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Truth: 14.12.2015 15:11:20 + 9 1
Голямата зала на Микстейп е о.к., но тук сравнение може да има евентуално само с малката, защото са сходни като капацитет. А този новият е класи над малката зала на Микстейп. А и местата не могат въобще да се сравняват - едното на абсолютния център и над земя, другото в подлез, под земя, леко у лево. Строежът и Фенс са малки и не стават за концерти - нито като озвучаване, нито като осветление. Rock It е пълно недуразумение и въобще не го броя за някакво място, което може да бъде обсъждано. Или сега ти говориш за чалготека? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 15.12.2015 14:37:44 + 1 2
The Truth не е съвсем The Truth.

Питат за заведения от подобен тип където цените да са по-ниски и то се оказа, че навсякъде са по-ниски. Mixtape е по-голямо и по-уредено и цените им пак са по-ниски.

А това с локацията е малко несериозно. Кое е повече в центъра, НДК или Съдебната палата? Това пък с под земята и на улицата пък съвсем няма значение. Едниствената разлика е, че като вали сняг или дъжд, в подлеза няма да ти пречи. Или когато дужа силен вятър също. А наличието на фолк клуб на същия тротоар пред L&L-a може да доведе и до конфликти т.е. пак може да се окаже, че локацията не е толкова за хвалене колкото се обяснявате.

Ако бирата беше 3 лева и имаше още малко видове бири, щеше да е приемливо.

Все пак има си и положителни страни клубчето и по-добре с него от колкото без. Просто като задават въпроси да са готови за отговорите и да имат малко по-добра самооценка.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".