Предстоят още посмъртни издания на Ronnie James Dio

10 сеп 2010, 08:18 ч. 223 / 3 7
пред./следв.
Освен анонсираният вече концертен диск на Ronnie James Dio "Dio at Donington UK: Live 1983 & 1987", през тази и следващата година ще се появят още редица издания и преиздания на легендарния певец, който загуби битката с рака през м. май тази година. На 23 ноември излизат луксозен "picture disc" в ограничен тираж на класическия дебют на DIO "Holy Diver" и албума "Bitten By The Beast" на David "Rock" Feinstein. През 2011-а "Niji Entertainment Group" ще реализират комплект от 16 винилови плочи със заглавие "For The Record: The Complete Dio Vinyl Collection", включващ всички издания на групата на вокалиста. Също така, догодина излиза и концертът "Super Rock Japan 1985" за първи път на DVD. Досега той е бил издаван единствено в Япония на VHS. Предстои и друго DVD, което ще включва всички клипове на Ronnie James Dio, концертни кадри и др. Подготвя се и издание със събрани бутлези с невиждали бял свят преди това записи от публиката и озвучителния пулт, правени по време на концертите на DIO. Накрая - планират се да бъдат пуснати и плочи с албумите на RAINBOW, в които участва Dio, както и на по-раннта му група ELF.
   "Niji Entertainment Group" (лейбъл създаден от Ronnie James и Wendy Dio), ще тиражира и преиздания на Tim "Ripper" Owens, новия албум на вокалиста на LYNCH MOB Oni Logan, както и самостоятелен диск на китариста на DIO Rowan Robertson.

   В други новини, последователите на Ronnie James Dio в социалните мрежи ("Facebook", "MySpace" и "Twitter") са вече над 1 млн. на брой.

Снимка: Нончо Илиев


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ави 10.09.2010 15:53:15 отговори + 0 0
учтивия лос - 2010-09-10 12:47:03
+2
И ако някой иска да си попълни колекцията на Дио, или тепърва започва да го слуша, какво да прави, да си ги нарисува ли??? Не бива всичко се сваля от Замуните,има артисти и албуми, които си заслужава да бъдат купени. И кой друг да ги издаде, ако не Wendy Dio, която е и мениджър на Дио? Lande ли?
Прав е Учтивия Лос!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 10.09.2010 15:45:17 отговори + 0 0
Понякога правя адски малоумни грешки, човек ще реши, че имам дислексия.
Под "в чието участване е създавал" имам предвид "в чието създаване е участвал".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 10.09.2010 15:42:44 отговори + 0 0
Колкото и да се вбесявах на Уенди Дио за скандалите, които предизвика преди време, не мога да отрека, че е напълно в правото си в конкретния случай. И защо да не е? Това са неща на Дио и излизат изпод шапката на лейбъл, в чието участване е създавал. Още повече, че са концертни записи, които рано или късно със сигурност щяха да видят бял свят. Да му се не знае, наскоро излезе албум на Джими Хендрикс... Безброй години след смъртта му, и никакви магесници не квичаха тогава. Сега... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

учтивия лос 10.09.2010 12:47:03 отговори + 0 0
Е добре, дайте ся да изтеглят от пазара сичкото мърч подписано от Дио, че да не "печелят от смъртта му". Време е да да забранят интернета по селата и по-малките градове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.09.2010 11:31:41 отговори + 0 0
Ма вие сте се побъркали бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Павлин ДиОкинсън 10.09.2010 11:25:11 отговори + 0 0
Wendy Dio е виновна .виж че навсякъде тя е продуцент и създател на лейбъли и други такива ... иска да изтрепе рибата чрез смърта на DIO ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 10.09.2010 09:48:01 отговори + 0 0
А, така - цоцайте парички от смъртта на един велик човек... Що не преиздадете и домашни видео клипове от Рони като малчуган, ядящ сладолед, че и от там може да се кешира нещо. Мръсни червеи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".