Преиздават "Loaded" на THE VELVET UNDERGROUND по случай 45-годишнината му

25 авг 2015, 17:15 ч. 313 / 4 0
пред./следв.

   Класическият албум на THE VELVET UNDERGROUND "Loaded" ще бъде преиздаден в бокс-сет от 6 диска на 23 октомври, включващ стерео, моно и съраунд миксове, редки записи и лайв изпълнения, както и неиздавано клубно участие от 1970 г. През 1997 "Rhino Records" съживяват спомена за творбата, представяйки "Fully Loaded", двойно CD с неиздавани до този момент версии на всяка от песните в оригинала, и допълнения. Тази есен един от най-великите албуми на всички времена се завръща като колекция от шест диска, включваща: Оригиналния албум със стерео и моно версии;  Богата селекция от демота, ранни версии и алтернативни миксове от епохата;  Нова, ремастерирана и допълнена версия на "Live At Max's Kansas City"; Два микса с високо качество, плюс съраунд микс в DTS и Dolby Digital; Неиздаван концерт от май 1970, записан във Филаделфия.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".