Преиздават ранни албуми на Uli Jon Roth

31 окт 2005, 17:18 ч. 100 / 7 1
пред./следв.
Европейската звукозаписна компания на китариста Uli Jon Roth (екс-SCORPIONS) "SPV" преиздава два от ранните му албуми едновременно. И двата са били изчерпани за дълъг период от време и сега са дигитално ремастрирани от самия Uli. Първият диск ще бъде "Beyond the Astral Skies", който датира от далечната 1985 г. и е последното издание на тогавашната група на китариста ELECTRIC SUN. Предстоящият тираж ще бъде с обновен артуърк и видео бонус трак - промо клипа към сингъла "The Night the Master Comes", който не е показван официално. Второто преиздание "Prologoue to the Symphonic Legends" е на проекта на Uli SKY OF AVALON и е от 1996 г. То ще съдържа неиздаваното досега видео "Cry of the Night" от албум на "Metamorphosis".

   В същото време, както наскоро ви съобщихме, Uli Jon Roth, който е притежател на едно от най-скъпите имения в Уелс е изпитва сериозно финансови затруднения и е обявил банкрут (прочети).

още за:

Uli Jon Roth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CHALGOMRAZECA 31.10.2005 19:00:03 отговори + 0 0
...и много бързо става ясно на всички 'що алчното копеле преиздава и издава какви ли не глупости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".