Преиздават ранни демота на HELLHAMMER

12 ное 2007, 23:18 ч. 313 / 6 1
пред./следв.
За ранните демо касети на легендарните HELLHAMMER, от които в последствие произлизат CELTIC FROST, отдавна се носят митове и легенди, като едновременно с това за такива записи се представят бутлези и др. с неустановен произход. Бившите членове на групата Tom Gabriel Fischer, Martin Eric Ain и Steve Warrior са решили да разрешат този въпрос веднъж завинаги. Под заглавието "Demon Entrails" те ще пуснат първото официално издание, съдържащо демотата "Death Fiend"/"Triumph of Death" и "Satanic Rites" от появата им на аудиокасети в ограничен тираж в далечната 1983 г. Материалът ще бъде ремастриран от оригиналните ленти под надзора на Tom Gabriel Fischer и по тази причина, звукът няма да е точно еднакъв с оригиналния от началото на 80-те.

   "Demon Entrails" ще се появи през февруари 2008 г. от "Prowling Death Records"/"Century Media" под формата на троен винил и луксозен двоен компактдиск с увеличен обем. Към изданието ще бъдат приложени текстове, бележки и много непоказвани снимки.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.11.2007 00:10:05 отговори + 1 0
Глад мори добитъка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".