Прекратиха делото на Bob Daisley срещу Ozzy Osbourne

5 май 2017, 07:22 ч. 909 / 10 0
пред./следв.

   Федералният съд в САЩ е прекратил делото, което бившият басист на Ozzy Osbourne Bob Daisley заведе през август миналата година с иск за 2 млн. долара неизплатени права. Съдията е изпратил случая на арбитраж, тъй като ищецът твърди, че Ozzy е използвал фирма-фантом, наречена "Blizzard Music Limited", за да укрива приходи от албумите на певеца.

   От друга страна, представители на Osbourne заявяват, че отчисленията на Daisley за участието му в албумите "Blizzard of Ozz" (1980) и "Diary of a Madman" (1981) се изплащат редовно два пъти годишно. Освен това, Bob е използвал няколко различни фирми за одит на финансите на "Blizzard Music", които не са открили никакви нередности.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".