Прекратиха още едно дело за сексуално насилие срещу Marilyn Manson

5 яну 2023, 08:25 ч. 675 / 7 3
пред./следв.

   Съдът в САЩ е отхвърлил още един иск срещу Marilyn Manson с обвинения в сексуално насилие. Актрисата и модел Ашли Морган Смитлайн беше поредната бивша приятелка на американската шок-рок звезда, която направи шокиращи разкрития за връзката им. Тя заведе и дело през месец май 2021-ва. На 3 януари тази година магистратите са отхвърлили иска.

   Причината е, че актрисата и адвокатите ѝ са оттеглили първоначалните си доказателства и не са внесли нови в дадения им срок. Адвокатът на Manson Howard King дори благодари на Ашли, че тя не "се е поддала на манипулациите" за дискредитиране на клиента му и е преустановила съдебните действия.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 5.01.2023 15:15:51 отговори + 8 10
Да са говорили като е станало,не след 20-30-50 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 5.01.2023 14:07:23 отговори + 10 13
Демек той й е платил да млъкне? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цезар 5.01.2023 10:13:32 отговори + 20 12
Едно по едно заведените от златотърсачките дела отиват в канавката - много добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".