Прекратиха предварителното дело за смъртта на китариста на ALL THAT REMAINS Oli Herbert

25 май 2019, 09:45 ч. 1202 / 5 0
пред./следв.

   На 16 октомври 2018 г. внезапно почина китаристът и един от основателите на ALL THAT REMAINS Oli Herbert. Музикантът напусна този свят на 44 години след неизяснен инцидент и бе намерен на брега на водоем, близо до дома му.

   Резултатите от токсикологичните тестове показаха наличие на антидепресанти и приспивателни в кръвтта на Oli, но въпреки това смъртта му се разглеждаше като подозрителна. Образувано бе и предварително дело срещу неизвестен извършител. Сега то бива прекратено и това означава, че домът на китариста вече ще е под пълното владение на вдовицата му.

   Двамата са купили имота за 135 000 долара през 2013 г., като сега той се оценява на 200 000 долара. Седмица преди да почине Oli Herbert е сключил застраховка живот. Негов единствен наследник в завещанието му е съпругата му Elizabeth Herbert, която ще получава и бъдещите приходи от авторски права на музиканта. Сестрата на Oli е напълно лишена от наследство.

   На този етап няма доказателства Elizabeth да е замесена в смъртта на мъжа си. Колегите на китариста от ALL THAT REMAINS не коментират дали съпругата му има вина, но не са никак ласкави в отзивите си за нея като човек. Вокалистът Phil Labonte я нарича "боклук" и казва, че на нея е било забранено да пътува с групата на турнета. Тя е можела да посещава единствено местни концерти на ALL THAT REMAINS, но останалите музиканти не са искали да имат никакъв контакт с нея.

   Labonte споделя и че неведнъж е приканвал Oli да се разведе. Дори му е предлагал да живее в неговата къща, ако при раздяла с жена си няма къде да пребивава.

   Към момента разследването за кончината на Herbert не стига до окончателно заключение и дали има нечия намеса остава под въпрос.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".