"Prequelle" на GHOST се класира на 3-о място в "Billboard"

11 юни 2018, 17:31 ч. 860 / 6 2
пред./следв.

   В началото на този месец шведската окултна хард рок/метъл група GHOST издаде новия си, четвърти студиен албум, носещ името "Prequelle". Дискът е продуциран от Tom Dalgety (OPETH, ROYAL BLOOD), a миксирането е дело на Andy Wallace (NIRVANA, SLAYER) в американското "Westlake Studios".

   През първата седмица след издаването ѝ, творбата реализира 66 000 еквивалентни продажби (61 000 от тях - физически), класирайки се на 3-о място в Топ 200 на списание "Billboard".

   През септември 2016-а мини-албумът "Popestar" дебютира на 6-о място с 21 000 продажби през първата си седмица. Същият успех в класацията постигна и предишният им студиен албум "Meliora", излязъл на пазара през 2015-а. Също така, EP-то "Popestar" е второто издание на групата, достигнало до челното място в класацията за хард рок албуми. Триумф, който шведите постигнаха за пръв път с "Infestissumam", останал на върха през седмицата на 4 май 2013 г.

още за:

Ghost


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


метъл 12.06.2018 12:21:34 отговори + 5 3
то е нормално тая поп група на това високо място в денс класацията))): Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 12.06.2018 09:12:26 отговори + 4 5
А като си представя, че на мястото на Гоуст можеше да е Бейби Фейс Клан ... животът е несправедлив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".