PRETTY MAIDS честитят рождения ден на Ronnie Atkins със снимка на WeRock.bg

16 ное 2020, 15:37 ч. 1045 / 5 1
пред./следв.

   Въпреки че облаците около фронтмена на датската хард рок/хеви метъл банда PRETTY MAIDS Ronnie Atkins се сгъстяват, музикантът не се предава. Преди около седмица певецът съобщи, че завършва работата по самостоятелен албум, който ще излезе чрез италианския лейбъл "Frontiers Music" през пролетта на 2021 г. и ще носи заглавието "One Shot".

   Всичко това се случва, след като Ronnie бе диагностициран с рак на белите дробове, след това влезе в ремисия, но наскоро болестта се завърна и то по най-лошия възможен начин. Певецът има разсейки по цялото тяло и е в четвърта, неизлечима фаза на болестта.

   Днес, 16 ноември, Ronnie Atkins навършва 56 години. Искрено се надяваме това да не е последният му рожден ден! Колегите му от PRETTY MAIDS честитят празника на фронтмена си в социалната мрежа "Фейсбук". При това - със снимка на WeRock.bg от гостуването на групата в Каварна през 2014 г.

 

 

Today is Ronnie Atkins birthday. Congrats from the boys in the band !! Leave a greeting or message for Ronnie here. 😉👍 PRETTY MAIDS

Posted by Pretty Maids on Sunday, November 15, 2020

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 16.11.2020 19:16:48 отговори + 32 1
Дано по някакво чудо поне забави развитието на болестта.Престъпно млад е все още по днешните критерии за продължителност на живота.Но вярвам,че подкрепата на близки,приятели,познати,фенове...ще му даде сили и кураж за БОРБА.ТВОРЧЕСТВОТО В ИЗКУСТВОТО Е ВЕЧНО....ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ ЗА СИЛАТА НА ДУХЪТ МИ И ЗА СТРАСТТА МУ КЪМ МУЗИКАТА...Заслужава чудо този ВЕЛИКАН. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".