През 2023 г. ще излезе бокс-сет на BLACK SABBATH с албумите с Tony Martin

23 ное 2022, 18:43 ч. 802 / 17 14
пред./следв.

   В скорошно интервю за "The Metal Voice" бившият вокалист на BLACK SABBATH Tony Martin, който има издадени седем албума с бандата (в т.ч. един концертен и един сборен), говори за възможността да се появи бокс-сет с всичките творби на групата, в които пее той.

   Martin споделя, че по негова информация такъв комплект ще излезе на пазара през 2023 г. Същевременно той уточнява и че няма решаващ глас по никакви въпроси, свързани с BLACK SABBATH. Дори, когато е бил в състава, той е бил "просто нает" да пее и не е можел да участва във взимането на решения. Още по-малко сега, когато вече не е с "Кръстниците".

 



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гарван 26.11.2022 11:51:31 отговори + 5 0
Изключително недооценен период на Сабат! Headless Cross съчетава епичността от материалът с Дио и мракът от този с Ози. Радвам се, че албумите с Тони Мартин ще получат така нужният ремастър. Дано Forbidden се появи и ремиксиран. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 24.11.2022 08:13:56 отговори + 17 1
Headless Cross и TYR са едни от най-великите има албуми и то точно благодарения на Мартин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Барън 24.11.2022 07:58:34 отговори + 1 1
Шарън дава ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 23.11.2022 20:15:25 отговори + 24 3
Най-добрият Сабат! Изобщо грам не ме вълнува колко малко са били популярни в сравнение с предните формации. Headless Cross и особено TYR никой не може да им ги отнеме като най-добрите неща, които са правили, абсолютни шедьоври. Което ме навежда на мисълта, че май се споменаваше за нова колаборация между Айоми и Мартин. Чакам с огромен интерес. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шэуэкэаээ 24.11.2022 00:17:37 + 16 4
Най-накрая един умен човек. След тази епоха веднага за мен се нарежда Дио и Гилън. За огромно мое съжаление доста хора слушащи този прекрасен стил, най-важното за тях е "колко хита има тази група? Продават ли много копия? Колко ги знаят? Колко номер едно албуми имат? И други подобни глупости. За Tyr не съм съгласен. Anno Mundi е сред найййй-добрите им песни, имат още няколко готини песни там, но в топ 5 не знам дали бих го сложил. Dehumanizer е по-добър отвсякъде. Headless Cross е шедъовър. When Death Calls е далеч по-добра песен от лиготните с Озко. Най-слабия им вокал, който изкара късмет да им бъде първия вокал. Веднага бих го заменил с Гилън или Дио и 100% щяха да се справят по-добре, ако те пяха на първите им албуми. Не ги слушам от самого начало, но съм им слушал всичко хиляди пъти. Тази група е мнооооого повече от един Iron Man и онази тъпотия Paranoid. Лошото е, че здравата се рекламира периодът с Озко и малко хора изобщо знаят и дават шанс на по-късния им материал. Малко по-изчерпателен бях, но обожавам тази група и ми писна все едни и същи глупости да слушам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 24.11.2022 02:31:51 + 6 15
Айде сега, появиха се големите разбирачи и изкараха албумите с Мартин по-велики от Paranoid. Сега, да оставим настрана, че ако отидете в ласт.фм ще видите, че Paranoid е около десет пъти по-слушан от всички албуми с Мартин, взети заедно, а в продажби и посещения на концерти съотношението е още по-голямо. Paranoid е един от най-великите албуми в метъла, основополагащ, и оставете едноименната песен и Iron Men, там са парчета като Electric Funeral и Fairies Wear Boots, в епохата Мартин никога не би могло да има такива парчета, самият Айоми тогава не би могъл да напише такива рифове, той вече се е изчерпал също донякъде по това време. И не е само този албум. А Master of Reality с Children of the Grave? А Sabbath Bloody Sabbath? А балади като Solitude и Solitude? А цели поколения музиканти стонъри и дуумъри, които се вдъхновят от тези албуми? Какво излиза, вие двамата сте по-умни и от тях, и от тези, които са си купували Paranoid през годините, понеже са дебили и не могат да чуят цялата дискография на Блек Сабът? Я малко се успокойте, това, че нещо ви харесва най-много, не означава, че е обективно по-добро. В си първите албуми Сабът, благодарение най-вече на химията между четиримата, създават уникален нов стил, цяло направление в музиката. А албумите с Мартин, от които само Headless Cross е добър, но доста остъпва на албумите с Ози и Дио, са си вече един типичен хардрок, там Айоми вече е много повлиян от Пърпъл, прави някакви такива рифове, които са по-скоро Пърпълски, и не е чак такава изненада, че има хора, сред тези които обичат хардрока и по-мелодичната музика, които да харесват много тези албуми, но те не са забележими с нищо. В края на краищата публиката е, която си казва думата. И тук не става дума за някакви малки разлики като при други групи, че ще дойде нов вокал и продажбите ще спаднат с сякой друг милион и от 3-4 милиона ще станат 1 (като при Мейдън например, когато Блейз Бейли сменя Брус). Тук говорим за група, която е пълнила стадиони, а в един момент започва да свири в полупразни клубове. Така че харасвайте си Мартин, ама не се изхвърляйте в изказванията си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петроханко Брат 23.11.2022 19:55:35 отговори + 3 0
Студийните му албуми с Black Sabbath са 5 броя, не 7. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


А-нормален 24.11.2022 22:45:28 + 0 1
Хем не четеш, хем- много знаеш
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 25.11.2022 07:54:27 + 4 0
Бяхме допуснали грешка в първия вариант на новината, която коригирахме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 23.11.2022 19:37:20 отговори + 4 3
Е Бътлър пък какъв командир или остър камък е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 24.11.2022 07:28:43 + 6 0
Такъв, че им пише около 80-90% от текстовете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 24.11.2022 09:03:44 + 4 3
Креативността няма нищо общо с това кой взима решенията в групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 24.11.2022 10:52:08 + 4 2
Нищо подобно. Който е креативен, той пише песните. Съответно държи правата. Съответно без неговото мнение няма как да мине. Така е било. Така ще бъде. Нека някой да се пробва да направи нещо в Iron Maiden, без да се допита до Стив Харис Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ъ-хъ 23.11.2022 19:12:42 отговори + 3 23
При фигури като Айоми,Бътлър и Уорд,оставаше некакъв си Мартин да командва ! Смех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".