През август в тв-предаването "Фрактура"

4 авг 2017, 08:03 ч. 415 / 5 0
пред./следв.

   През целия месец август в аудио-визуалната "Фрактура" по телевизия "Diema" (неделя, 24:00 ч.), ще бъдат повторени едни от най-интересните интервюта от последната година. В продължение на четири издания ще бъдат излъчени разговори с GUNS N’ ROSES, PARADISE LOST, FEAR FACTORY, THE PRODIGY, SLAYER, Steven Wilson, AMORPHIS, JUDAS PRIEST, APOCALYPTICA и други. В допълнение, зрителите ще видят и нови концертни изпълнения на RAMMSTEIN, KILLSWITCH ENGAGE, THE ROLLING STONES, Marilyn Manson, DIMMU BORGIR, NIGHTWISH, BRING ME THE HORIZON, MANOWAR и много други.

   Предаването "Фрактура" ще се завърне в обичайния си формат на 3 септември (неделя) с множество нови интервюта и репортажи от изминалите летни фестивали - "Hellfest", "Midalidare: Rock In The Wine Valley", "Hills of Rock" и "Wacken Open Air".

   Предаването на Васко Катинчаров се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. и с пълно повторение в петък от 00:30 ч.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".