През ноември излиза бокс-сет на BLACK SABBATH "The Ozzy Years"

29 сеп 2010, 08:55 ч. 699 / 1 5
пред./следв.
След подобно издание, включващо албумите на BLACK SABBATH с Ronnie James Dio, на 15 ноември на пазара ще се появи и голям бокс-сет, наречен "The Ozzy Years - Complete Albums Box Set (Limited Collectors Edition)". Както показва заглавието - това ще е комплект, съдържащ всички издания на легендарната банда с оригиналния си вокалист Ozzy Osbourne, специално за колекционери и в ограничен тираж. Ето описанието и визията на "The Ozzy Years":
Complete albums set in exclusive Japanese Miniatures, housed in Cross with booklet
Black Sabbath
Paranoid
Master Of Reality
Volume 4
Sabbath Bloody Sabbath
Sabotage
Technical Ecstasy
Never Say Die
We Sold Our Souls

Containing a complete 100-page "Ozzy Years" discography
3 exclusive radio documentaries
Guitar-pick set
Poster

още за:

Black Sabbath


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иво Димитров 29.09.2010 16:42:47 отговори + 0 0
Ами това е практически The Black Box с добавен We Sold Our Souls For Rock'n'Roll, който обаче е напълно излишен тъй като е сборник. Другото различно е книжката и опаковката. Колкото до цената... тя е без значение, важното е Шарън да трупа като пчеличка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

waterjess 29.09.2010 13:01:38 отговори + 0 0
Аз все си мислех, че такова нещо беше излизало. Даже май с нещата на ДИО, ако не се лъжа. Може и да греша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 29.09.2010 10:56:52 отговори + 0 0
Дай Боже,някаква приемлива цена и веднага се взема всичко на Бащицата със SABBATH. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dagon 29.09.2010 10:07:33 отговори + 0 0
Леле това е супер яко! Да видим каква цифра ще е обаче..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kreator 29.09.2010 09:20:07 отговори + 0 0
Суперрррр....... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".