Приключи играта за концерта на CRADLE OF FILTH, вижте кой печели

25 юни 2013, 17:34 ч. 382 / 12 3
пред./следв.
"The Foetus of a New Day Kicking" изпяха CRADLE OF FILTH преди около седем години, а с настъпването на Зората на днешния ден приключи и играта на "Metal Katehizis" и "M. E. Music", в която дадохме възможност на един от вас да спечели покана за предстоящия в петък, 28 юни, първи концерт на Dani Filth и компания в София. Близо 300 души заявиха участие в специално създаденото за целта Фейсбук-приложение. Късметът се усмихна на Цветомир, който е оставил само малкото си име. Изпратено му е и уведомление по електронната поща. По-рано днес организаторите разпространиха и последни подробности за дългоочакваното екстремно събитие.
CoF Игра


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.06.2013 20:32:39 отговори + 0 0
някой да продава 2 билета? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1722 25.06.2013 19:18:42 отговори + 0 0
Осим, девит ... на Сливен ми намирисва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 25.06.2013 18:57:00 отговори + 0 0
седим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".