Приключи играта за концерта на DEICIDE, трима наши читатели се присъединяват към екипа

3 мар 2013, 19:31 ч. 357 / 11 3
пред./следв.
Когато преди 20-ина дни "Metal Katehizis" и "MediaPlan Group" обявиха уникалната си игра, даваща възможност на трима от вас да станат част от екипа, който ще осъществи концерта на DEICIDE, DESTINITY, KARNAK, SWEETEST DEVILRY и ARVAS на 9 март в София, организаторите бяха обвинени в какви ли не грехове... Все едно с наша помощ "MediaPlan Group" събираше бели робини или работници за памукова плантация през 19 век... Къде от злоба и завист, къде от чиста глупост, неколцина "коментатори" се изказваха като "специалисти" от висша инстанция. На всички тях предлагаме след концерта да уредим среща с някой от тримата победители, който да им разкаже подробно как е минал денят му идната събота. Нека "специалистите" пишат на имейл адреса ни, за да се разберем как да ги свържем след това с "робите". Разбира се, ако последните се съгласят :-)

   Ще декларираме и съвсем отговорно - никой от победителите в играта няма и не може да бъде задължен да извършва тежък физически труд. Това и далеч не е целта на играта. Целта е трима от вас да прекарат един незабравим ден в компанията на Glen Benton и останалите музиканти и да се срещнат отблизо с тях за повече от един автограф и снимка. Разбира се, възможно е да бъдете помолени да помогнете с нещо по организацията, но то съвсем няма да е тежко или трудно. По-долу ще видите имената на късметлиите. Те са уведомени и по електронната поща. Ето как ще изглежда "униформата" им на 9 март, надяваме се и времето да е достатъчно хубаво, за да могат да се разхождат гордо с показаната тениска. Поздравления за хората, които не се побояха, че ще трябва да пренареждат керемидите на покрива на клуб "R.B.F." без обезопасителни въжета :-)))
От участвалите чрез ел. поща:
Йоана Стоева
Калоян Рангелов

От участвалите във "Фейсбук":
Innessa Sixx
MediaPlan crew Deicide
Deicide posdter


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


?????? 4.03.2013 00:27:33 отговори + 0 0
Абе ние ли сме ви виновни, че хитрувате,а???
Я без мен да ви го на*****
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2013 21:32:06 отговори + 0 0
Що не го казахте по-рано да ви разберем
Направо се отвратих от това като го прочетох!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.03.2013 21:25:16 отговори + 0 0
Глен Бентън се уреди с Ина от Варна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".