Приключи играта за концерта на MOONSPELL, вижте печелившите

1 окт 2016, 11:14 ч. 980 / 6 7
пред./следв.

   Приключи играта на WeRock.bg и "BGTSC", в която ви дадохме възможност да спечелите 6 покани за концерта на MOONSPELLFORESHADOWING и ELEINE в София на 6 октомври. Както знаете, събитието ще се състои в клуб "Mixtape 5", като с него WeRock.bg ще отбележи 15-ия си рожден ден. Над 200 души опитаха късмета си, ето имената на печелившите:

Георги Попов
Диляна Ботева
Соня Лазарова
Християн С. Василев
Йоана Николова
Виктор Ф. Кирилов

   На късметлиите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако виждате името си, но не сте получили имейл, свържете се с нас за доуточняване.

 

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mas_na_ton 3.10.2016 22:25:00 отговори + 0 0
...които са общо взето едни и същи или поне по някакъв начин свързан с традиционните печеливши. Не че само във вашия сайт е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 3.10.2016 22:35:09 + 0 0
А това е лъжа и клевета. Който отправя обвинения, трябва да може да ги докаже! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 4.10.2016 09:22:54 + 0 0
От 2005 г. ходя по концерти и как така всеки път хората спечелили билети/среща с групата са почти едни и същи. Последните години има и снимки, където това се вижда ясно. Както казах, не е само при вас, но нека с удоволствие да си ходят на концерти, в крайна сметка, не е луд този който яде баницата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 4.10.2016 09:52:23 + 0 0
И как, ходейки на концерти, познавате кои хора в публиката са там, защото са спечелили билет от игра, кои са си купили, кои са с покана по друга линия? Ние ходим по концерти по-отдавна и не сме забелязали зрителите да носят баджове с надпис "спечелил от игра"

Мийт енд грийт разиграваме много, много по-рядко. В доста от случаите също няма как да видите и кой е участвал в такава среща, защото тя се провежда в бекстейджа в час, в който вратите на залата/стадиона още не са отворени.

Така че твърденията Ви са и си остават абсолютно голословни.

П.П. Нещо повече - не само познавате кои хора са спечелили от игри, а и от игрите на кои сайтове са. Това са абсолютни измислици.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mas_na_ton 4.10.2016 18:39:15 + 0 0
Наистина тактично пропускате някои факти. Хората спечелили билети винаги ги пускат по-рано, за да им се дадат билетите, за да влязат нормално. Т.е. много добре си личи, ако си дошъл по-рано да чакаш да влезеш. Срещите с групите винаги има снимки от тях или поне най-малко от самите фенове за спомен. Това са факти, които не са голословни и могат да се видят на всеки концерт, а примерно Муунспел, Арк Енеми, Кенибъл Корпс, Абат, Аморфис и др. не е като да нямат общи фенове.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 4.10.2016 19:01:23 + 0 0
"Хората спечелили билети винаги ги пускат по-рано, за да им се дадат билетите, за да влязат нормално"

Това е поредната и абсолютна измислица. Хората, спечелили билети, ги получават дни по-рано с куриер или по пощата. Или биват вписани в списъка с гости, в който са наравно с всички и всякакви други гости. И който списък не позволява по-ранно влизане. Спечелен билет по нищо не се различава от стандартен такъв и няма как да дава право на по-ранно влизане.

За мийт енд грийта отново си измисляте. За поне половината от изброените групи не сме разигравали такъв изобщо. А за останалите - по веднъж през няколко години. И спечелилите са съвсем различни.

Ние спираме дотук да обсъждаме тоталните ви измислици и клевети. Всичките Ви по-нататъшни инсинуации ще бъдат изтривани. Можете да се оплачете в КЗП, СГС, ВКС, ВАС, Страсбург, Хага и т. н. И, ако случайно някоя от лъжите Ви бъде доказана, ще Ви подарим доживотен абонамент за концертите, на които сме партньори
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 1.10.2016 11:34:58 отговори + 7 0
Честито на късметлиите, да не забравят да почерпят!
:-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".