Приключи играта за концерта на SAMAEL

21 яну 2009, 00:19 ч. 230 / 5 0
пред./следв.
В 00:00 ч. на 21 януари приключи играта на "Metal Katehizis" и "Most of Evil Music", чрез която посетителите на сайта ни можеха да спечелят две покани за концерта на SAMAEL, KEEP OF KALESSIN и NOCTIFERIA на 31 януари в София. От общо 192-ма участници верния отговор, че предстоящия албум на швейцарците се казва "Above", дадоха почти всички. Щастливите късметлии, които ще присъстват безплатно на шоуто са: Петя Ц. Петрова и Александър Д. Георгиев. Те са уведомени по електронната поща и трябва да отговорят до три дни дали ще се възползват от наградата.
   На печелившите - честито!

   С това възможностите за различни награди на KATEHIZIS.COM не приключват. До края на месеца ще бъде активна играта за концерта на SODOM и GRAVE DIGGER, а след това очаквайте и подобна от която ще може да спечелите покана за концерта на ASIA в София на 22 март!


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".