Приключи играта за плоча и мърчандайз на OPETH, вижте кой спечели

23 сеп 2022, 09:36 ч. 572 / 19 0
пред./следв.

   Ден преди концерта на OPETH и THE VINTAGE CARAVAN в Античния театър в Пловдив приключи играта, в която Werock.bg и организаторите "Blue Hills Events" ви дадоха възможност да спечелите изданието на OPETH на винил "In Cauda Venenum" (English Edition 2LP Black), както и стикер и значка на бандата.

   Поради скорошните промени в социалната мрежа "Фейсбук" игрите ни се провеждат по нов и опростен начин - чрез коментари в публикацията там. Коментарите се броят от първия към последния и чрез услуга на "Гугъл" за генериране на случайно число се определя победителят. По-долу може да видите видео с избора на числото 46 от 73-ма участници. Коментарът е на Д.Г. от София, на когото е изпратена лична бележка във "Фейсбук". Той трябва да се свърже с нас по електронната поща, за да уточним как да му изпратим играта.

   OPETH и THE VINTAGE CARAVAN ще свирят в Града на тепетата утре, 24 септември (поръчай билет онлайн).

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".