Приключи играта за W.A.S.P. виже кои са тримата печеливши

21 окт 2010, 08:39 ч. 331 / 5 7
пред./следв.
Остава около седмица до поредното и очаквано с не по-малък интерес от предните гостувания на легендарните W.A.S.P. в България (27.10.2010). Можем да кажем, че вече се превърна в традиция да предоставяме на посетителите на нашия сайт възможност да спечелят покани за подобни събития, а вчера, 20 октомври, приключи поредната ни игра. Тримата от позналите рожденото име на фронтмена на W.A.S.P. - Steven Edward Duren, на които се усмихна късметът:
Иван И. Трайчев
Диана М. Георгиева
Мирослав С. Василев
   На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако някой види името си, но не е получил имейл, да се свърже с нас за уточняване на подрбностите.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Светослав 25.10.2010 16:19:45 отговори + 0 0
W.A.S.P. the best! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мария 22.10.2010 09:50:53 отговори + 0 0
не става дума за гавра с W.A.S.P.синко,едва ли знаеш всичките им песни като мен наизуст,аз не съм просто фен,който отива на шоу,за да разпусне, а музикант,прав е Стивън,когато каза,"вчера чул песните ми и твърди,че ми е фен,а незнае да изпее припева правилно",но мога да се хвана на бас,че ако ги поканят догодина в България те няма да дойдат,Стивън има уникален глас и интересна музика,а Металика имат уникални и много силни текстове,направи ми впечатление в България,Гърция,Румъния....феновете пляскат,свирят с уста,вълнуват се,макар че повечето от тях не знаят за какво се говори в песента,те изобщо не могат да си преведат текста,така че много е важно да знаеш за какво пляскаш,какво аплодираш и знаеш ли какво,Стивън знае това,затова ви говори по-бавно за да може повече от вас да го разберат или поне да схванат някоя дума,приятно изкарване на концерта,аз съм ги гледала повече от 15 пъти и смятам този път да пропусна шоуто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2010 16:32:12 отговори + 0 0
Като превантивна мярка ще забраня гаврите с W.A.S.P., Миталица и сродни групи и сформирования. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2010 14:46:01 отговори + 0 0
Концерти трябва да се правят пред 10-30 души, макс до 50. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2010 10:12:31 отговори + 0 0
Едните и същи групи си пълнят залите.
Неедните и несъщите - свирят пред 50 души в читалища.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мария 21.10.2010 10:09:30 отговори + 0 0
всяка година едни и същи групи,ми то омръзва да гледаме и слушаме едно и също,аз съм 22 г фен на УАСП,но Блеки обикаля света с едни и същи парчета а това скоро ще писне,има толкова много групи защо каните едни и същи,българска работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

967 21.10.2010 08:50:08 отговори + 0 0
аз па си зех билет за public enemy, жалко че съвпадат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".